Cserélhető akkumulátorral és robusztus küllemmel érkezik a Panasonic Toughbook A3 táblagép

2020. június 26.
9.2671
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Újabb táblagép piacra dobását vezette fel a Panasonic, akik leginkább azokra szeretnének koncentrálni a masinával, akik imádják az óriási kijelzőt, és gyakran törik össze eszközeiket, hiszen a masina igazi robusztus jellem lesz.

A Panasonic Toughbook A3 névre keresztelt Android alapú tablet 10,1 hüvelykes LCD-vel büszkélkedhet, mely 1920x1200 képpontos felbontásra és 800 nit fényerőre lesz képes, az előlapon pedig öt darab konfigurálható fizikai gomb is található a hangerő-szabályozó, valamint a bekapcsoló mellett, érdekessége pedig, hogy cserélhető akkumulátorának hála szinte korlátlan üzemidőt kínál.

Az IP65-ös szabvánnyal ellátott táblagép ugyanis két 3200 mAh-s akkumulátorral kerül a boltokba, amivel 8 órás használatot tudunk kisajtolni a gépezetből, de elérhetők lesznek hozzá 5000 mAh-s cellák is - egy töltés esetén 15 órás üzemidővel -, melyek a klasszikus formában szabadon cserélhetők lesznek, ha a gép lemerült.

A Panasonic Toughbook A3 a hardver tekintetében Snapdragon 660-os lapkakészletre épül 4GB RAM és 64GB ROM társaságában, de de lesz 5 megapixeles szelfi-, és 8 megapixeles hátlapi kamera is, a szoftver terén pedig gyárilag Android 9 kerülhet rá. Megjelenés augusztusban.
3 hozzászólás

TEchie

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ez nagyon keményen néz ki.

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Strapabíró dögnek néz ki!

válasz erre

techiii

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ahogy nézem ezt nem nekünk találták ki, hanem inkább extrém helyzetekben lévőknek.

válasz erre