Csendben, notch nélkül debütált a Huawei P Smart Z

2019. május 09.
3.2621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Noha hébe-hóba lehetett pletykákat olvasni, mégis csendben debütált a Huawei legújabb középkategóriás mobilja, amelynek különlegessége hogy szinte teljesen kávamentes, és nincs notch.

Rögtön rátérve a műszaki paraméterekre, a kijelző a telefon legérdekesebb része, ugyanis a 6,59 colos IPS FHD+ panel szinte az egész előlapot lefedi, ugyanis nincs kameralyuk, sem notch.

E két utóbbi technológiát egy harmadikra cserélte le a Huawei, így a P Smart Z a pop-up megoldást alkalmazza, így ha szükséges, a készülékházból hívhatjuk elő a kamerát.

Sebesség terén sem kell szégyenkeznie az újdonságnak, mivel a számítások a Kirin 710F és 4GB RAM végzi, míg a háttértároló 64GB, amit bővíthetünk.

Kicsit visszakanyarodva a kameramodulokra, az előlapi 16MP-es, míg a hátlapi 16+2MP dual kiépítéssel rendelkezik. Az utolsó lényegi hardverelem az akkumulátor, ami 4000mAh-s kapacitással rendelkezik, míg szoftveres oldalról az Android 9-et kapjuk EMUI 9 felülettel.

A valódi forgalmazás 1-2 hónap múlva esedékes, sajnálatos hír azonban, hogy a 280 eurós ár itthon nem fog megjelenni, mivel hazai forgalmazásról egyelőre nem esett szó.

Csendben, notch nélkül debütált a Huawei P Smart Z - 2. kép

4 hozzászólás

inkognito

5 éve, 3 hónapja és 21 napja

Felesleges is lenne nálunk.

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 3 hónapja és 22 napja

De ronda ez a kibukkanó kamera. wtf smiley

válasz erre

betyár

5 éve, 3 hónapja és 22 napja

Jobb is hogy nem verték nagy dobra.

válasz erre

VDemon

5 éve, 3 hónapja és 22 napja

Hát ezt tényleg nem verték nagy dobra. röhögő smiley

válasz erre