Csak úgy duzzad a nyers erőtől az ASUS legújabb okostelefonja

2018. június 05.
4.0071
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az ASUS a Computex 2018 alkalmából bemutatta legújabb okostelefonját, mely ASUS ROG Phone név alatt egy igazi erőmű lett a sorban, amit nem is annyira hardvereinek, mint inkább a hardveres kihasználtságnak köszönhet az eszköz.

A rendkívül látványos, a gamer PC-k dizájnját követő házban ugyanis egy Qualcomm Snapdragon 845-ös lapka, 8GB RAM és 512GB ROM húzódik meg, amihez egy speciális hűtőrendszert alkotott a gyártó, így a processzort akár 2,96 GHz-en is pörgethetjük majd túlmelegedés nélkül, ami páratlan a jelenlegi mezőnyben.

Mindehhez az ASUS egy 6,2 hüvelykes, 2160x1080 képpontos AMOLED kijelzőt társított egy 4000 mAh-s akkumulátorral, 8 és 12 megapixeles dupla kamerarendszerrel, külön szelfikamerával és kifejezetten a mobiljátékosok számára kifejlesztett megoldásokkal.

Utóbbinak köszönhetően a kijelző mellé két szuper hangszóró került, a Type-C csatlakozó pedig a telefon oldalán is megtalálható, ha döntve használnánk, de az igazi gamer-jegyeket leginkább a kapcsolódó kiegészítők adják majd.

A készülékhez ugyanis készül egy Aeroactive nevű extra hűtés, egy dokkoló a monitoros használathoz, valamint egy Twinview nevű eszköz, amivel kézi konzollá alakítható a telefon. Árról és megjelenési dátumról egyelőre nem hallottunk még, de az biztos, hogy nem lesz olcsó.
5 hozzászólás

Fikarc

6 éve, 3 hónapja és 24 napja

Egy szóval: bitang! meglepett smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 3 hónapja és 24 napja

Uhh de komoly lett! meglepett smiley

válasz erre

betyár

6 éve, 3 hónapja és 24 napja

Nagyon dög.

válasz erre

CharlieFirpo

6 éve, 3 hónapja és 24 napja

Nem is hardveresen hanem maga a kialakítás, a több port, a hang, ezek teszik egyedivé. Komoly lett.

válasz erre

TEchie

6 éve, 3 hónapja és 24 napja

Hát bakker.... Ez durva cucc. meglepett smiley

válasz erre