Csak az Apple felhasználók 2 százaléka váltana Windows-ra

2017. július 04.
3.2351
dfp profilja, adatai
dfp
Az Apple és a Microsoft rivalizálása már hosszú évtizedekre nyúlik vissza, de talán mostanság értünk el arra a pontra, amikor több termékük is komoly riválisa az ellenfél megoldásának, legyen szó szoftverről vagy hardverről.
 

Nemrég Amerikában készítettek egy felmérést, melynek eredményével vélhetően az almás oldal az elégedettebb. Kiderült ugyanis, hogy a Mac felhasználók mindössze 2 százaléka váltana Windows-ra a következő gépénél, míg fordítva ez az arány sokkal nagyobb.

A Windows-t futtató laptoppal rendelkezők 21 százaléka váltana Mac-re a következő gépénél, míg az asztali számítógéppel rendelkezőknél ez az arány 25 százalék. Ez nagyjából reális eredmény, hiszen az Apple felhasználók híresen lojálisak, míg a Microsoft csak most kapcsolt rá igazán a Windows 10-zel és a saját hardverekkel.

Csak az Apple felhasználók 2 százaléka váltana Windows-ra - 2. kép

Az eredményeket egy 6.000 fős bázis alapján kapta a felmérést végző Verto Analytics, akik a fizetéseket is megvizsgálták, ami alapján még érdekesebb az az ábra amin látszik, hogy a legkevesebbet és a legtöbbet keresők váltanak a legnagyobb arányban Macre, míg a többieknél az arány egy kicsivel alacsonyabb.

További információkért a Verto Analytics felmérését érdemes böngészni.
5 hozzászólás

KalandMester

8 hónapja, 1 hete és 2 napja

Semmi pénzért nem váltanék, nincs szükségem apple termékekre, totálisan jól dolgozik a win10 és az alá rakott vassam illetve hol passxiánszoznék meg aknakeresőznék?

válasz erre

VDemon

8 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nem meglepő eredmény. A Win10 sokaknak nem tetszik, a régebbiek pedig nem támogatottak már. Emellé még ott a rengeteg vírus amik mostanában újult erővel támadnak.

válasz erre

TEchie

8 hónapja, 1 hete és 2 napja

Hehe nagyon szép eredmény! Kíváncsi leszek, valóban érezhető lesz-e ez a jelenség.

válasz erre

Kileah

8 hónapja, 1 hete és 2 napja

Kisfaludy82 írta:
Vajon mennyien maradnak majd ott?
Valószínűleg sokan. Legalábbis azok akik tudatosan döntenek. A rendszer a lehető legfelhasználóbarátabb ami létezik.

válasz erre

Kisfaludy82

8 hónapja, 1 hete és 2 napja

Vajon mennyien maradnak majd ott?

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink