Csak a TCL készít ezentúl BlackBerry okostelefonokat

2016. december 17.
3.7641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A BlackBerry gyengélkedését már évek óta páholyból követhetjük, a vállalat pedig komoly döntéseket hozott meg az elmúlt években, amelyek közül a legtöbben nem örültek a hívek, de talán megértik a színtiszta üzleti döntéseket.

Ilyen döntés volt például a saját operációs rendszer elhagyása, amit a hardveres szektorból való kivonulás követett. Azt már jó ideje tudni, hogy talán egy utolsó, saját berkekben tervezett mobilt még piacra dobnak, aztán pedig kihelyezik az összes hardveres munkát.

Nemrég egy hivatalos közleményben tudatta a kanadai vállalat, hogy a kínai TCL-el kötöttek hosszú távú szerződést a kizárólagosságról, így a jövőben ők felelnek majd a globális piacra szánt hardveres fejlesztésekért és a készülékekhez kapcsolódó összes szolgáltatásért. Mi csak remélni tudjuk, hogy a TCL nem csupán olyan készülékeket dob majd piacra BlackBerry név alatt, amit mondjuk más gyártónak már egyszer eladott, így talán jövőre és utána is kapunk még különlegesebb BlackBerry mobilt.

Az operációs rendszer természetesen az Android marad, a szoftveres fejlesztésekért és a biztonsági funkciókért pedig továbbra is a kanadai cég felel.
4 hozzászólás

Santonio

3 éve, 10 hónapja és 4 napja

Ez a mélypont, innen már csak jobb lehet.

válasz erre

Fikarc

3 éve, 10 hónapja és 5 napja

R.I.P. BlackBerry márka.

válasz erre

CharlieFirpo

3 éve, 10 hónapja és 5 napja

Komolyan sajnálom hogy ez a márka idáig süllyedt. Alcatel szinten vannak.

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 10 hónapja és 5 napja

De rossz ezt látni.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink