Csábításból jeles

2014. január 06.
2.3501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag


Mint egy vírus úgy terjedt el a randizós online játék a fiatal lányok körében.

A játék nem túl bonyolult. Regisztrálj, hozz létre saját karaktert és érd el hogy a kiszemelt fiú randizzon veled. Fordított eset nincs, ha fiúként regisztrálsz fel akkor is csak női karakterrel lehetsz. Ezért kimondottan fiatal lányoknak készült, ami még a 20-as éveket taposó nőket is leköti hosszabb időre, hiszen könnyen leköt és a karakterek nagyon szépen vannak megrajzolva. Egyfajta Japán szerepjáték módban készült az egész. Kezdetben 3 fiúval jöhetsz össze : Ken-Castiel-Nataniel. Rájuk van építve a történet, aztán szépen sorban jön a többi fiú.

A történet a suliban játszódik, apró küldetéseket kell megcsinálni, miközben teremről teremre jársz és párbeszédeket folytatsz le karakterekkel.
Véleményem szerint a játék szórakoztató, és leköti az embert. Hisz nem csak hízelegni lehet, de veszekedni is, ha arra van épp szüksége az embernek. Emellett karaktered öltöztetheted és részt vehetsz vele apró játékokon. Van külön szobád és a városban is körbenézhetsz. Egy hátránya van csupán, mégpedig hogy akciópontokért mozoghatsz csak a suliban, azaz csak addig tudsz beszélgetni és "pasizni" amíg az kitart.
Mi is az az akciópont? Az akciópont a napi ajándék pont, napi 10. Ezeket a pontokat máshogy nem is tudod megszerezni. Minden teremből 2 akciópontért sétálhatsz át a másikba és akkor sem biztos, hogy találkozol valakivel. Ez néha elég bosszantó tud lenni. Pénzt is napi beosztásban kapsz.
Aki szereti a szerepjátékokat, annak ez az online játék tuti be fog jönni.
nincs még hozzászólás