Clint Eastwood rendezheti a Richard Jewellről szóló filmet

2019. április 20.
3.4061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Már egy jó ideje tervben van a The Ballad of Richard Jewell névre hallgató film, mely a címben is feltűnő, valóélet-beli figurát helyezi a középpontba, és most úgy fest, hogy akár rendezőre is találhatott a projekt.

Aki nem tudná, Richard Jewell biztonsági őrként dolgozott az 1996-os atlantai olimpián, ahol egy gyanús csomagra bukkant - mint kiderült, egy bombáról volt szó, így Jewell rengeteg jelenlévő életét menthette meg aznap, merthogy eljuttatta az illetékesekhez a kérdéses pakkot. Igen ám, de aztán belőle is gyanúsított lett, és egy pillanat alatt lett ünnepelt hősből megvetett személy, akiről bár kiderült, hogy ártatlan, folyamatos mélyrepülésbe kezdett az élete, míg végül 44 évesen meg nem halt szívelégtelenségben.

Talán nem vitatkozik senki azzal, hogy ez a téma valóban vászonra való, Clint Eastwood pedig már korábban is szemet vetett a projekt rendezési lehetőségére - még a Disney-Fox üzlet előtt -, amikor is még azt hallottuk, hogy Jonah Hill fogja a főszerepet játszani, Leonardo Dicaprio pedig az ügyvédjét. A Disney-s felvásárlás előtt két héttel leállítottak minden előkészületet azzal a címszóval, hogy ha minden rendben megy, akkor folytatják a munkálatokat, azonban most úgy fest, hogy Eastwood visszatér, és az ő bábáskodása alatt fog létrejönni a mű, bár azt nem tudjuk, kik fognak szerepelni benne ezentúl.
2 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 11 napja

Izgalmas sztori lehet belőle, bár Eastwood nem az a pörgős rendező...

válasz erre

Direktor

1 éve, 2 hónapja és 12 napja

Érdekes történetnek tűnik, nem ismertem.

válasz erre