Ciki: úgy összeomlott az Edge a Microsoft egyik előadásán, hogy Chrome-ot kellett letölteni!

2017. november 01.
4.2411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Olyan dolog történt a Microsoft egy napokban megrendezett prezentációján, amit garantáltan el sem hinnénk, ha nem készült volna videó felvétel róla, lévén a redmondi óriás hiperszupernek hazudott Edge böngészője élő adásban mondta be az unalmast.

Mindez akkor történt, amikor a Microsoft egyik munkatársa az Azure rendszerről tartott egy prezentációt, és szeretett volna megmutatni valamit az interneten, de a megnyitott Edge böngésző olyan csúnyán befagyott, hogy az előadónak azonnal cselekednie kellett.

Hogy mit csinál ilyenkor egy hűséges Microsoftos? Naná, hogy újraindítja a rendszert, de nem úgy az alábbi videón előadást tartó férfi, aki lazán fogta magát, és letöltött inkább egy Chrome-ot, miközben a fejében vélhetően egy olyan monológ zajlott, amely egy káromkodással egybekötve így szólt: használja ám a fene ezt a szemetet.

Ami külön érdekesség, hogy hiába a világ legcikisebb dolga, a Microsoft személyesen töltötte fel az erről készült videót a Youtube-ra, így a 37. perctől ti is megtekinthetitek az imént leírtakat.

4 hozzászólás

Fikarc

6 éve, 11 hónapja és 15 napja

Na neeeeeeee!!!! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 11 hónapja és 16 napja

röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley Becsületükre legyen mondva hogy tényleg feltették. röhögő smiley

válasz erre

betyár

6 éve, 11 hónapja és 16 napja

Na ez aztán a ciki röhögő smiley

válasz erre

Huginn

6 éve, 11 hónapja és 16 napja

Van már gyakorlatuk a bemutatón való beégésben: https://www.youtube.com/watch?v=er8g6D_PqvY röhögő smiley

válasz erre