Itt a Chuwi SurfBook, a 300 dolláros Surface klón

2017. október 25.
4.0021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Chuwi névre hallgató hardvergyártó cég arról lett híres, hogy meglepően ügyesen másolja le a Microsoft Surface-ét, ám a borítás alatt jóval gyengébb teljesítményt találunk, természetesen az árcédula csökkentése céljából.

Így történt ez most is, amikor megjelent a Chuwi SurfBook Mini névre keresztelt 2 in 1 készülékük, amelyben egy belépő szintű hardvert találunk igényes köntösbe bújtatva, Windows 10-es operációs rendszerrel.

Ez utóbbi sajnos nem teljesértékű, ugyanis a Windows 10 S a pontos licenc megnevezése, ami csökkentett funkcionalitással bír, mint a nagy testvér, ellenben ennek segítségével elérhetővé válik egy olcsó eszköz MS támogatással.

A Chuwi legújabb szerzeménye a fentieknek abszolút megfelel, ugyanis a 10,8 colos 1080p felbontással bíró kijelzőn kívül, találunk egy N3540-es Intel Celeron CPU-t, 4GB-nyi RAM memóriát, 64GB-nyi háttértárt, USB-C és USB 3.0-ás portot is. A november 11-ei kereskedelmi forgalomban történő debütáláson pedig 299 dollárt kérnek majd el egy-egy modellért.
3 hozzászólás

Porthos

6 éve, 11 hónapja és 22 napja

Igazán menő. Külsőre. röhögő smiley

válasz erre

TEchie

6 éve, 11 hónapja és 22 napja

Egész jól néz ki! meglepett smiley

válasz erre

Huginn

6 éve, 11 hónapja és 22 napja

Ha nem pattan le a SoC a nyákról pár óra használat után, akkor még akár jó is lehet.

válasz erre