Christian Bale utoljára adott le vagy szedett fel súlyt egy szerep kedvéért

2019. november 10.
4.8901
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Christian Bale védjegye, hogy orbitális mennyiségű kilókat tud felvenni vagy éppen leadni egy-egy szerep kedvéért - elég csak például A gépészre gondolni, ahol szinte az életével játszott, olyan vékonyra fogyott, vagy az Amerikai botrányra, ahol meg alaposan meghízott.

Új filmjéhez, Az aszfalt királyaihoz ismételten leadott közel 32 kilót, ugyanis előző projektjében, az Alelnökben Dick Cheney-t formálta meg, akiről jól tudjuk, hogy meglehetősen testes figura volt. Viszont nem lehet elmenni szó nélkül amellett, hogy Bale most már 45 éves, és nem fenntartható ez az állapot.

Most maga a szóban forgó színész is nyomatékosította, hogy végzett ezzel a súlyleadós-súlyfelszedős mániával, többé nem fogja csinálni. Szédületes az is, amit egyáltalán eddig letett Bale ezen a téren, és ha ez kell ahhoz, hogy az egészsége a továbbiakban is épp maradjon, akkor csak helyeselni tudunk, hogy hagyjon fel ezzel az "életformával".
4 hozzászólás

Levi87

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Bölcs döntés.

válasz erre

Fikarc

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Érthető ha nem akarja kockáztatni az életét.

válasz erre

Tommy

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Korunk egyik legikonikusabb színésze szerintem, leginkább az ilyen húzásai miatt. Érthető viszont hogy már nem szeretné, hiszen az első az egészség.

válasz erre

Kisfaludy82

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Iszonyatosan maximalista színész, épp ezért értékelem nagyon sokra. Ez a lépés pedig teljesen érthető.

válasz erre