Chris Lacy újabb nagy dobása

2014. március 22.
3491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Zel profilja, adatai
Zel
Egy jó fejlesztőnek kreatívnak kell lennie.

Miért? Egy-egy új platform hajnalán minden egyes új alkalmazásnak örülünk, de ahogy telik az idő, jobb esetben egyre népszerűbbé válik, egyre több applikáció közül választhatnak a felhasználók, következésképpen magasabbak lesznek az elvárások. Az Android világában programból annyi van, mint csillag az égen, az esetek többségében több tucat közül választhatunk, így kulcsfontosságú az igényes, szép valamint innovatív megvalósítása ötletünknek. Egy fejlesztő munkásságát viszonylag régóta követem figyelemmel, és eddig mindig olyat tett le az asztalra, ami egyszerű, mégis zseniális. Ő, Chris Lacy, aki a legújabb alkalmazását mutatja be, a Link Bubble Pro-t.

Maga az egy régi közhelyre épít, mely szerint rohanó világban élünk, és mindent a lehető leggyorsabban le akarunk tudni. Funkcionalitását tekintve egy ?floating browser?-t kapunk. Kiválaszthatjuk mi legyen a kiemelt alkalmazás, amiben az elhelyezett linkekre kattintva aktiválódik a Link Bubble. A háttérben betölti a weboldalt, amire a link mutat, ezalatt mi görgethetjük tovább például a Google+ hírfolyamunkat. Ha végzett, a ?loader? animáció leáll, majd rákattintva egy kisebb ablakban megnyílik a már beolvasott site, ezzel is időt spórolva nekünk.

A közösségi megosztások nélkül mit sem érne az app, így természetesen a megosztási lehetőségek itt is adottak, ahogy azt a lenti képeken láthatjuk. A Link Bubble alapjában véve ingyenes, de ahogy azt a hosszú ideje nagy kedvenc Action Launcher Pro-nál tapasztalhattuk, bizonyos funkciókért fizetnünk, nagyjából 1000 Ft-ot.

[caption id="attachment_8857" align="aligncenter" width="403"] Link Bubble Pro megosztás (1)[/caption]

 

[caption id="attachment_8858" align="aligncenter" width="403"] Link Bubble Pro megosztás (2)[/caption]

 

Mivel alig két napja került publikálásra a Play Store-on, előfordulhatnak kisebb hibák, amiket Chris igyekszik minél gyorsabban orvosolni. A bejelentéseit Google+ és Twitter csatornáján lehet figyelemmel követni.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink