Charlize Theron tulajdonképpen megerősítette, hogy Netflixre jön az Atomszőke 2

2020. július 12.
2.0271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Régóta rebesgetik már, hogy folytatást kaphat az Atomszőke, sőt mi több, még arról is hallottunk, hogy a második felvonás talán nem is mozikba kerül majd, hanem valamiféle streaming szolgáltatásra, ezt pedig most tulajdonképpen meg is erősítette Charlize Theron.

A film főszereplője elkotyogta ugyanis, hogy még mindig zajlik a folytatás forgatókönyvének írása, egy félmondatban pedig említést tett róla, hogy prezentálták az ötletüket Scott Stubernek, aki különösen érdekelt volt a projektben. Stuber felel a Netflix eredeti filmes részlegéért.

Eszerint tehát nagyon gyanús, hogy Theron véletlenül megerősítette a pletykákat, miszerint a Netflix kínálatába érkezik a női John Wickként is aposztrofált folytatás, bár azért még érdemes megvárni a hivatalos bejelentést.
hallottunk, hogy a második felvonás talán nem is mozikba kerül majd, hanem valamiféle streaming szolgáltatásra, ezt pedig most tulajdonképpen meg is erősítette Charlize Theron.'>
4 hozzászólás

Porthos

4 éve, 1 hónapja és 4 napja

Huszadrangú film lesz ég is. Egy rész bőven elég volt.

válasz erre

inkognito

4 éve, 1 hónapja és 4 napja

Oda tökéletes. Ott még én is megnézem.

válasz erre

mateszkusz

4 éve, 1 hónapja és 4 napja

Tudom, hogy sokan nem voltak elájulva ettől a filmtől, de nekem nagyon tetszett. Egész jó hangulata volt a filmnek és a színek is nagyon tetszettek röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

4 éve, 1 hónapja és 4 napja

Nem is baj az. Elég volt egy belőle a moziban.

válasz erre