CES 2016: A Huawei bemutatta a Watch hölgyek számára tervezett verzióit

2016. január 06.
7251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Huawei fogyasztói üzletága a 2016-os CES szórakoztatóelektronikai kiállításon bemutatta a Watch prémium okosóra új verzióit, amelyeket a vállalat a Swarovski ékszer csoportjának együttműködésével készített, a hölgyek számára.

Időtlen szépség, bármilyen alkalomra

A Huawei Watch tavaly bemutatott három verziójához most két új változat csatlakozik, amelyeket nők számára fejlesztett a gyártó.

A Huawei Watch Jewel rózsaaranyozott tokját 1.5 mm-es 68 darab Swarovski Zirconia kristály díszíti, így ez a legragyogóbb okosóra a piacon.



A letisztultabb stílus kedvelői számára a Huawei Watch Elegant a kitűnő választás.

Huawei Watch, a divat és a technológia találkozása

A Huawei Watch két új verziója gyöngyfehér és zafírkék színekben, eredeti olasz bőrszíjakkal lesznek elérhetők, több mint 40, a Watch eredeti verzióin is elérhető, cserélhető számlappal, illetve 10 exkluzív, hölgyeknek tervezett dizájnnal.



Elérhetőség és kiegészítők

Az új Jewel és Elegant verziók 2016 márciusától lesznek elérhetők több mint 20 országban és régióban, köztük az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Argentínában, Ausztráliában, Brazíliában, Dániában, Dél-Koreában, Finnországban, Franciaországban, a Fülöp-szigeteken, Hong Kongban, Japánban, Kanadában, Németországban, Norvégiában, Olaszországban, Oroszországban, Spanyolországban, Svédországban, Svájcban, Szingapúrban, az Egyesült Arab Emirátusokban és várhatóan Magyarországon is.
nincs még hozzászólás