Carry Fisher előtt tiszteleg a Kodi

2017. január 10.
4.0361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A 40 éves Star Wars Saga, pontosabban a Leia hercegnőt alakító Carry Fisher előtt tiszteleg a Kodi fejlesztői csapata, hiszen a soron következő főverziót sokak kedvenc színésznőjének karakteréről nevezik el.

Mint ismert, a Kodi 17-et még javában fejlesztik, ami a múlt hónapban lépett be az RC fázisba, ám ennek ellenére már előre tekintenek a következő kiadásra. December elején kihirdettek egy szavazást, hogy a Kodi 18 milyen kódnévvel kerüljön napvilágra. A megkötés csupán a kezdőbetű volt, hiszen a Kodi 17 Krypton után a Kodi 18 "L" betűvel kell, hogy kezdődjék.

A csapat jellemzően a top 5, esetleg a top 10 ajánlás közül választ, de most kivételt tettek. Mint mondták, a Leia nem szerepelt sem előbbiben, sem pedig utóbbiban, de mégis úgy gondolták, hogy az őt formáló Carry Fisher december 27-ei tragikus halála utána, a színésznő, és az általa alakított karakter mindenképpen tiszteletet érdemel.

A teljes Kodi Team hatalmas Star Wars rajongó, amely idén márciusban ünnepli a negyvenedik évfordulóját, de sajnos a Kodi 18 Leia csak 2018-ban fog debütálni, ennek ellenére, mint mondták, ha a felhasználóik szerencsések, akkor május 25-én már kipróbálhatják az első Alpha verziót.
2 hozzászólás

techiii

7 éve, 10 hónapja és 2 napja

Kedves tőlük.

válasz erre

Mordorer

7 éve, 10 hónapja és 2 napja

Jófejség. Megkérdezték a népet majd le****ták a választ. röhögő smiley

válasz erre