Carl Zeiss optikával jöhetnek az idei Nokia csúcsmobilok

2017. március 13.
4.3871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Nokia számos újdonságát hivatalosan is leleplezte az MWC 2017 alatt, a közönség azonban nem lehetett teljesen elégedett, hiszen jórészt az alsóbb kategóriákba szánt készülékekről hullt le a lepel.

Nemrég érkeztek friss hírek arról, hogy az év későbbi szakaszában akár két csúcsmodellt is piacra dobhatnak, melyek Qualcomm Snapdragon 835-ös chipkészletet kínálnak majd. Az erő nagyon fontos a mai csúcsmodelleknél, de ezzel már nem igazán lehet kitűnni, a Nokia viszont felelevenítene egy korábbi kapcsolatot, mely jól jöhet a versenyben.

A legfrissebb pletykák szerint a HMD is partnerségbe szállna a Nokia egykori kamera-partnerével a német Carl Zeiss-szel. Az egykori finn csúcsmodellek abszolút versenyképes kamerával érkeztek, ez pedig 2017-ben még fontosabb lett, így jól jöhet egy ilyen nagy cég segítsége.

Néhány napja még az HMD azon megerősítése járta körbe a sajtót, hogy nem használnak Carl Zeiss megoldásokat, de kiderült, hogy ezt a már bejelentett modellekre értették. Megerősítés még nem érkezett, vélhetően csak az első kiszivárgott képek vagy a teaser anyagok szolgálhatnak majd pontos információval.
2 hozzászólás

Gólem

7 éve, 8 hónapja és 18 napja

Ez nagy ütőkártya volt a Nokiáknál, nem is szabadott volna elengedni.

válasz erre

betyár

7 éve, 8 hónapja és 18 napja

Komolyak leszenek ezek a csúcsmodellek.

válasz erre