Bűntettel vádolja saját egykori házastársa Anne McClain női asztronautát

2019. augusztus 24.
3.1011
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Derült égből villámcsapásként láttak napvilágot Anne McClain asztronautáról magánéleti botrányhírek, ugyanis a New York Times szerint a hölgy élettársa, Summer Worden azt állítja, hogy McClain hozzáfért az ő bankszámlájához az engedélye nélkül egy NASA-s gépről.

A különválásukat megelőzően McClain együtt nevelte Wordennel utóbbinak egy korábbi házasságából született gyermekét, aminek keretén belül anyagi támogatásban részesítette őket. McClain ügyvédje azt állítja, hogy ezért volt hozzáférése a bankszámlához.

A gyermek körül is voltak problémák, lévén McClain szerette volna adoptálni őt a 2014-es házasságuk után, viszont miután Worden ezt megtagadta, McClain bíróságon keresztül próbált szülői jogokat kicsikarni. Elviekben McClain támadással vádolja Wordent, amit természetesen ő tagad, viszont mivel még a bevételeik nincsenek elválasztva, így ezért adódik a probléma a bankszámlás malőrből.

Hogy ez mit jelent a jövőben történő űrutazásai számára, valamint a NASA-nál végzett munkájára nézve, az egyelőre kérdéses. Jelenleg sem McClain, sem a NASA nem kommunikálta a történteket.
6 hozzászólás

CharlieFirpo

1 hónapja,

Furcsállnám ha emiatt a munkájában bármilyen gondja lenne...

válasz erre

betyár

1 hónapja,

Ő dolguk majd megoldják.

válasz erre

inkognito

1 hónapja,

Nem igazán értem erről miért írtatok. Kit érdekel?!

válasz erre

muki

1 hónapja,

Előfordul, ha évekig kezelnek közösen számlákat...

válasz erre

marco

1 hónapja,

Kellett a pénz az asszonynak. Mindennapi eset, mi a baj ezzel?

válasz erre

Tommy

1 hónapja,

Mit jelentene? Semmit. Ha közös még mindig a pénz, akkor közös.

válasz erre