Büdös a ruhád? Majd az okos vállfa kiveszi a szagát!

2017. június 28.
3.6931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Miután ma már minden okosodik körülöttünk, konkrétan csak idő kérdése volt, hogy mikor bukkan fel a világ első okos vállfája, amivel meglepő módon a Panasonic állt elő, akik Japánban már forgalomba is hozták Nanoe X nevű szerkezetüket.

A kérdéses okos vállfa lényege röviden és tömören nem a tárolás, sokkal inkább az, hogy bármilyen ruhát is akasztunk rá, segítségével eltüntethetjük a textilek kellemetlen illatait, legyen szó akár izzadtságszagról, akár a dohányzásból származó foszlányokról.

Természetesen ezt a képességet meg is kell fizetni, hiszen a Nanoe X közel 50 ezer forintba kerül, és úgy képes szagtalanítani ruháinkat, hogy negatív töltöttségű részecskéket bocsájt ki magából, amelyek nedvességet vonnak ki a levegőből, és ezáltal tudja kivenni a kellemetlen szagokat a textilből.

A vállfa egyelőre csak a szagokat képes eltüntetni - a foltokat még nem -, és egy speciális zsák is tartozik hozzá, amibe ruháinkat elhelyezve 5-7 óra alatt kivonható belőlük minden kellemetlen szag, ami a Panasonic szerint főként az allergiások számára lehet igazán hasznos.
3 hozzászólás

inkognito

7 éve, 4 hónapja

5-7 óra nem rossz teljesítmény.

válasz erre

Fikarc

7 éve, 4 hónapja

Mondjuk ez nagyon ötletes dolog. Egy zakó kitisztítása napokba telik sokszor ha beadja az ember valahova, így meg reggelre "tiszta".

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 4 hónapja

Na neeeeeeeeee! röhögő smiley

válasz erre