Büdös a lábad? Itt egy zokni, amivel véget vethetsz a lábszagnak!

2018. január 23.
1.3501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Igencsak érdekes találmányt mutatott be a napokban a kínai MeltMall startup, akik lerántották a leplet Magic Socks névre keresztelt találmányukról, mely egy olyan okos zokni lett a sorban, ami állítólag képes megbirkózni a legbüdösebb lábszaggal is.

A kérdéses mágikus zoknikat a Mashable vetette alá egy rendkívül alapos tesztnek, akik arról számoltak be, hogy a termék meglepően jól működik, intenzív testmozgás mellett például valóban sokkal jobban képesek megszűrni és magukban tartani a lábszagot, mint a közönséges zoknik, habár teljes szagtalanságot ők sem garantálnak.

A Magic Socks egyébiránt ezüst, réz és cink felhasználásával készül, ezek a fémek egymással ötvözve ugyanis egy olyan szűrőréteget képesek garantálni, amelyek megkötik az izzadtságban található baktériumokat, amik a kellemetlen szagokért felelősek, de a zoknik sokkal jobban szellőznek is, mint az átlag.

Büdös a lábad? Itt egy zokni, amivel véget vethetsz a lábszagnak! - 2. kép

Ha neked is orbitális lábszagod van, és kipróbálnád a terméket, akkor készülj fel, mert már a titokzoknis kivitelért is több mint 20 dollárt, azaz mintegy 5500 forintot kell fizetnünk, míg a hagyományos modell 25 dollárba, vagyis 6500 forintba kerül.
3 hozzászólás

Porthos

1 éve, 10 hónapja és 12 napja

Te jó ég

válasz erre

inkognito

1 éve, 10 hónapja és 12 napja

azta miket fejlesztenek.

válasz erre

betyár

1 éve, 10 hónapja és 12 napja

Hát ez baromi jó. Biztos lesz rá kereslet.

válasz erre