Brutális lett az Acer Orion gamer PC családja

2018. augusztus 29.
4.7601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Noha hivatalosan még csak két nap múlva kezdődik a 2018-as IFA gála, már most történtek és történnek bejelentések, amelyek közt az Acer viszi ma a prímet, hiszen az orion gamer PC család valami elképesztő szintet képvisel, legalábbis, ami a teljesítményt illeti.
 

Még a korábban rendezett Gamescom-on debütáltak az új Nvidia Turing GPU-k, de az Acer már most helyet adott az új grafikus egységeknek az Orion 3000, 5000 és 9000 PC-kben, melyek közül az első a belépő, a második a komoly, míg a 9000 az abszolút profi szintet képviseli.

Az új Predatorokban lévő Nvidia GTX GPU-k a mesterséges intelligenciát is felvonultatják a még jobb játékélmény elérése érdekében, sőt találunk itt GDDR6 memóriát is. Az Orion 9000-et kérhetjük Nvidia RTX 2080 Ti-ve és 18 magos CPU-val is, amely kombó kimeríti egy igazi gamer álmát.

Az Acer természetesen a külcsínyre is adott, így az új RGB színházak nem kevesebb, mint 16,7 millió színárnyalatot képesek megjeleníteni a saját egyedi color pattern-jeikkel valamint módokkal, amit a PredatorSense appal tudunk szabályozni.
3 hozzászólás

Levi87

1 éve, 7 hónapja és 7 napja

Brutál ütős!

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 7 hónapja és 8 napja

Komoly dög!

válasz erre

TEchie

1 éve, 7 hónapja és 8 napja

Hát ez nagyon kemény!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink