Brutális kínálattal jön az HBO Max Magyarországra, megérkezett a Trónok harca spin-off első kedvcsinálója is

2021. október 05.
73.8651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az HBO Max 2022-ben megérkezik Magyarországra is, ennek örömére pedig egy fél órás bemutató keretein belül árulkodtak arról, hogy mire számíthatunk az immáron több mint 40 országban elérhető platformtól.

A Warner Bros. elmondása szerint rohamosan nőnek az HBO Max számai azóta, hogy 15 hónapja elrajtolt az USA-ban, és ennek örömére a következő állomás Európa lesz - elsőként a Skandináv országokban, majd jövőre nálunk, Magyarországon is. Egyedi filmkínálattal, személyre szabott ajánlásokkal készülnek számunkra, és a kínálat borzasztóan széles lesz.

Maga a platform számos sajátosságot átvesz a Netflixtől, a már említett ajánlásokon túl a külcsínben is számos áthallás van jelen, valamint a személyre szabott profil létrehozása is olyasmi, amit láthattunk már a rivális streaming felületnél.

A Harry Potter-filmek egytől egyig elérhetőek lesznek, a Mátrix-trilógia, A gyűrűk ura mozik, a Dunkirk, Az Öngyilkos Osztag, a Dűne, a Space Jam: Új kezdet, a Trónok harca, a Maffiózok, az Eufória, az Agymenők, a Jóbarátok, a Két pasi meg egy kicsi, Az elnök emberei, a készülő Peacemaker sorozat (alant átható az első betekintés), valamint a 2022-ben debütáló Sárkányok háza című Trónok harca spin-off is megtalálható lesz.



Több ezer órányi tartalommal készülnek számunkra: filmek, drámák, vígjátékok, gyerekműsorok várnak ránk, valamint olyan klasszikusok, mint a Ragyogás vagy éppenséggel a Mechanikus narancs. Értelemszerűen DC-filmek tömkelegét is megtaláljuk majd, legyen szó akár az Acélemberről, a Batman Superman ellenről, vagy a Zack Snyder: Az Igazság Ligájáról.

A magyar árszabást még nem árulták el, szimplán annyit hintettek el, hogy majd azelőtt jelentik be az előfizetés pontos összegét, mielőtt megjelenne az HBO Max nálunk is. Ugyanakkor az kiderült, hogy készülnek egy újfajta, 1 éves előfizetéssel, melynek keretén belül 8 hónapnyi árért kapunk 12 hónapot.

Az igazán nagy meglepetés, hogy a mozis premierek után már 45 nappal kint lesznek az HBO Max-en a legfrissebb Warner Bros. filmek, felár nélkül. Idén ugyebár próbálkozott azzal a stúdió, hogy egyszerre küldték ki streamingre és filmszínházakba az alkotásokat, és azt jelezték, hogy jövőre már nem így lesz, de úgy fest, hogy ezt az aranyközéputat találták, hogy hat héttel később lesz majd fent a szolgáltatón a friss film.

És végül, de nem utolsó sorban, megmutatták a már említett Sárkányok háza című Trónok harca spin-off első kedvcsinálóját, amely az anyasorozat előtt 200 évvel játszódik, és a Targaryen vérvonalat helyezi a középpontba.

9 hozzászólás

betyár

2 éve, 8 hónapja és 7 napja

Nekem telekomos előfizetéshez van hbo, vajon ez meg fog maradni vagy ez kuka lesz?!

válasz erre

Porthos

2 éve, 8 hónapja és 8 napja

Hát ez igen királyul hangzik, meg kell mondjam. Bár az árral titkolózás általában nem jelent jót röhögő smiley de hogy a felhozatallal nem lesz gond, az biztos. A Netflixtől csenés meg hát istenem, a jót mindig másolják. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 8 hónapja és 8 napja

Nagyon el leszünk látva jövőre új platformokkal. mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 8 hónapja és 8 napja

Gondolom a mozipremier kontra 45 nap csak a Warner filmekre vonatkozik...

válasz erre

Direktor

2 éve, 8 hónapja és 9 napja

Egyre jobban várom, egész komoly platform lesz ez!

válasz erre

inkognito

2 éve, 8 hónapja és 9 napja

Kiváncsi leszek az árra. De jó sok tartalom lesz.

válasz erre

marco

2 éve, 8 hónapja és 9 napja

Fikarc írta:
Nagyon jól hangzik, de félő hogy ez nagyon drága lesz. mosolygó smiley
Biztos vagyok benne, hogy Netflix ár fölött lesz, viszont a felár nélküli mozipremierek után 45 napos bemutató igen értékes plusz, amit nyilván meg kell fizetni. Hamar kiderül a várható ár egyébként amint elindul a környezetünkben. mosolygó smiley

válasz erre

Levi87

2 éve, 8 hónapja és 9 napja

Az igen, ezt nagyon odatették! meglepett smiley

válasz erre

Fikarc

2 éve, 8 hónapja és 9 napja

Nagyon jól hangzik, de félő hogy ez nagyon drága lesz. mosolygó smiley

válasz erre