Brutál drága elektromos biciklit villantottak Eeyo 1 néven

2020. május 28.
6.6631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Él és virágzik az elektromos biciklis szegmens, most pedig kiegészült egy olyan darabbal ez a sor, amely egy egészen más szintet képvisel, hiszen a Gogoro prezentálta a világ számára az Eeyo 1-et, ami kvázi az E-Bike-ok sportautójaként tudható be.

Pontosabban két variáns van: az Eeyo 1 és az Eeyo 1S, ezek pedig Amerikában, Európában és Tajvanban fognak piacra kerülni. A sima Eeyo 1 végösszege 1,200,000 forintra rúg, míg a felsőkategóriásnak számító 1S már a másfél milliót közelíti.

Az Eeyo 1 e-bicikli mindkét verziója szénszálas kerettel készül, amely az árcímkéjük izmos darabját teszi ki, de ez sok megtakarítást eredményez. Az Eeyo 1 alumínium ülésoszlopot, kerekeket és kormányokat használ, míg az 1S mindezen helyeken szénszálakat tartalmaz.

Lényeges, hogy mindkét biciklit meghajtja az, amit a Gogoro Eeyo Smartwheelnek hív. Ahelyett, hogy az akkumulátort rögzítené a kerethez, vagy behelyezné az egyik csőbe, a Gogoro a hátsó kerék kerékbe helyezte, az elektromos motorral és néhány érzékelővel együtt.

A SmartWheelben található 123Wh-os akkumulátor kb. 64 kilométert tud "Sport? üzemmódban és 88 kilométert bír "Eco? üzemmódban - nyilván ezek esetében leginkább a sebesség változik.
4 hozzászólás

CharlieFirpo

4 éve, 2 hónapja és 21 napja

Hinnye de szép ára van. meglepett smiley

válasz erre

Harder

4 éve, 2 hónapja és 21 napja

BETEG! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Huginn

4 éve, 2 hónapja és 21 napja

12.5kg az óccóbbik, 11.9kg a drágábbik ebike. Nem rossz... mosolygó smiley
A komoly érdeklődők számára: júliusban kezdik el forgalmazni.

...és egy kis vicceskedés, ha már Eeyo... EEEyo... röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

4 éve, 2 hónapja és 21 napja

Hát akkor már inkább egy robogó baszki! röhögő smiley

válasz erre