Bővül a Dell Vostro és az Inspiron családja

2015. november 03.
1.1381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Dell bemutatta Vostro és Inspiron kínálatának legújabb tagjait.

Az új Vostro modelleket a kisvállalati igényekhez igazították, így megbízható megoldást nyújtanak a sokat utazó üzletembereknek és az otthoni irodáknak egyaránt. Az Inspiron modellek is frissültek: az Intel? várva várt Skylake processzoraira épülnek, így gyorsabbak, nagyobb teljesítményt és hatékonyságot biztosítanak minden felhasználó számára.



Vostro 3000

Az új Vostro biztosítja a teljesítményt és a csatlakoztathatóságot az alkalmazások egyidejű futtatásához, így megbízható munkaeszköz mind otthon, mind az üzleti életben.: Visszatér a klasszikus Vostro asztali számítógép

Az Intel? HD grafikus vezérlés dinamikus prezentációkat és életszerű megjelenítést tesz lehetővé.
A Vostro Desktop (3900) 500 GB tárhellyel elérhető.
A Vostro Desktop (Intel?) 3000 sorozat modelljei rendkívül tartósak, így bármilyen munkakörnyezetben kiválóan teljesítenek.
A Dell szolgáltatásokat és támogatást kínáló megoldáscsomagja napi 24 órában elérhető, és a teljes körű ProSupport informatikai támogatást is magában foglalja.

Vostro 14 5000: Hordozhatóság, kényelem és vékony kialakítás

Az új Vostro 14 5000 notebook sorozat (5459) még nagyobb teljesítményt és könnyen használható biztonsági szolgáltatásokat kínál a vékony kialakítású házban.

Az energiatakarékos Intel? Skylake processzorokra és az akár 4 GB-os különálló grafikus egységekre épülő, érintőképernyővel is rendelhető modell egyetlen kompakt csomagban biztosítja a hatékonyságot és a szükséges teljesítményt.
18,45 mm-es vastagságának és akár 1,66 kg-os tömegének köszönhetően a Vostro 14 5000 sorozat notebookjai bármilyen üzleti útra elkísérnek.
A 256 GB-os SSD-meghajtónak köszönhetően az új sorozat laptopjai pillanatok alatt elindulnak, és minden fontos adat menthető az akár 1 TB-os merevlemezre.
A modell a 14 hüvelykes HD TrueLife technológiával ellátott érintőképernyőjével zavartalan vezérlést biztosít.
A Waves MaxxAudio? Pro hangrendszer tisztább hangzást nyújt. Mindemellett a laptop a kapcsolódáshoz szükséges alapvető feltételeket is biztosítja, hiszen három USB 3.0 porttal, köztük egy PowerShare-csatlakozóval, valamint egy HDMI-porttal büszkélkedhet. Ezek segítségével a felhasználó csatlakoztathatja digitális eszközeit és perifériáit.
A szürke és arany színekben elérhető csiszolt alumínium borítás hűvös tapintású kéztámasszal bír, amitől még stílusosabb a Vostro 14.
Mivel üzleti felhasználás során a biztonság kulcsfontosságú tényező, a felhasználók gyorsan és biztonságosan, jelszó használata nélkül jelentkezhetnek be az opcionális ujjlenyomat-olvasó vagy a Windows 10 Hello biometrikus felismerőrendszere segítségével. A Windows 10 rendszernek és az előre telepített biztonsági szoftvermegoldásoknak köszönhetően az ügyfelek rendszerei és adatai megfelelő védelemben részesülnek a kártevők és a kiberfenyegetésekkel szemben.

Inspiron 15 7000 sorozat: a legerősebb Inspiron laptop

A Dell bemutatta az Inspiron 15 7000 laptopot, egy olyan nagy teljesítményű ?sub-1? hangrendszerrel felszerelt szórakoztató és játékrendszert, amelyet a felhasználók igényei szerint alakítottak ki. Az új Inspiron 15 7000 sorozat (7559) a teljes Inspiron laptopcsalád eddigi legnagyobb teljesítményű tagjait kínálja a szórakoztató és multimédiás tartalmak rajongói számára.



 

Az Inspiron 15 7000 könnyedén kezeli a professzionális videó- vagy fényképszerkesztést és a játékokat, hiszen az Intel? 6. generációs négymagos Core processzoraival, az NVIDIA? legújabb GeForce? GTX 960M különálló grafikus kártyáival, 4 GB lenyűgözően gyors GDDR5 memóriával és akár 1 TB hagyományos vagy kétmeghajtós M.2 128 GB + 1 TB HDD tárhely-konfigurációval büszkélkedhet.
Akár a matt felületű, nagylátószögű IPS FHD kijelzőt, akár a Truelife technológiával bíró, ragyogó 4K UHD felbontású érintőképernyőt választja a felhasználó, biztos lehet benne, hogy a játékok, a TV-sorozatok és a videók életre kelnek majd.
Az élményt a hihetetlen hangzás teszi teljessé, a nagy kapacitású 74 wattórás akkumulátorral pedig tovább játszhatunk vagy nézhetünk sorozatokat.

Inspiron All-in-One modellek: Vonzó kialakítás, könnyű használat és nagy teljesítmény

A helytakarékos Inspiron 20 3000 (3052/3059) AIO számítógép 19,5 hüvelykes HD+ kijelzője, gyors Intel? processzora és beépített hangszórói egyetlen állványon kaptak helyet. A legújabb Intel? Skylake processzorokkal (akár 6. generációs Core? i5) és opcionálisan AMD Radeon? R-sorozatú különálló grafikus vezérlőkkel elérhető számítógépek megbízható teljesítményt és lenyűgöző megjelenítést nyújtanak. Így élvezetesebbé teszik a médiatartalmak megtekintését. Ezenfelül ez az AIO modell akár 1 TB-os merevlemezzel, opcionális optikai meghajtóval, 4 USB-porttal, négy-az-egyben kártyaolvasó egységgel és beépített nagylátószögű HD webkamerával is vásárolható.
Az új Inspiron 24 3000 (3452/3459) AIO számítógép 23,8 hüvelyk átmérőjű, nagylátószögű, IPS-technológiával felszerelt Full HD kijelzővel érhető el, amely modern, karcsú kialakítással, fekete és fehér színben választható. A megfizethető Inspiron 24 AIO a legújabb AMD APU processzorokkal, akár A8 négymagos processzorral, illetve Intel? processzorokkal is kapható. A modell opcionálisan AMD Radeon? R-sorozatú grafikus vezérlővel is elérhető, így nagyobb teljesítményt kínál és még szebb a képminősége. A legújabb nagy hatótávolságú 802.11 ac vezeték nélküli technológiával, az akár 1 TB-os merevlemezzel, a számos USB-porttal, a beépített HD webkamerával és a stúdiószintű hangszórókkal verhetetlen minőséget biztosít.
Az Inspiron 24 5000 (5459) AIO modell a multimédiás szórakozás kiindulópontja. Nagy teljesítmény és széleskörű multimédiás szolgáltatások jellemzik: Skylake processzorokra épül, és akár 16 GB DDR3L memóriát is támogat. A tökéletes multimédiás élményhez hozzájárulnak az alábbi szolgáltatások: ragyogó megjelenítés a 23,8 hüvelyk átmérőjű, nagylátószögű kijelzőn, amely élekig futó érintőképernyőként is rendelhető; 4 GB-os különálló grafikus meghajtók támogatása; karcsú panel, amely helyet ad egy 2 TB-os merevlemeznek, egy beépített optikai meghajtónak, nagy teljesítményű sztereó hangszóróknak és számos I/O-portnak.



Az ultravékony, 23,8 hüvelyk átmérőjű Inspiron 24 7000 (7459) AIO, az Inspiron család vezető AIO megoldása. A modell elérhető az Intel? RealSense? technológiával felszerelt 3D kamerával, továbbá a magával ragadó felhasználói élmény érdekében Windows Hello szolgáltatással. Ezek a nagy teljesítményű AIO modellek a legújabb, 6. generációs Intel processzorokkal (akár Core i7 teljesítmény), akár 4 GB memóriával rendelkező NVIDIA? Geforce különálló grafikus vezérlőkkel, a nagy látószögű, 23,8 hüvelyk átmérőjű képernyőn élekig futó érintésvezérléssel vannak felszerelve, ezáltal természetes és magával ragadó felhasználói élményt nyújtanak. A csuklós állvány segítségével a képernyő akár 65 fokkal is megdönthető, vagy vízszintes helyzetbe is állítható a legkényelmesebb látószög érdekében.

Az Inspiron 5000 sorozat: karcsú kialakítás, hihetetlen teljesítmény

Az új Inspiron 5000 sorozatba tartozó 15 és 17 hüvelykes laptopok (5559 és 5759) alapkonfigurációi is a szolgáltatások és a lehetőségek széles tárházát kínálják, például az Intel? Skylake processzorokat, amelyekkel a laptopok könnyen használhatóak és hosszú élettartamúak lesznek. A 10 ujjal is használható érintésvezérlésnek köszönhetően a képernyőn megjelenő objektumok egyszerűen irányíthatók, ami zökkenőmentes nagyítást, görgetést és koppintást garantál. Ezenfelül az akár 16 GB memória rendkívül jól jön azoknak a felhasználóknak, akik több alkalmazást futtatnak egyidejűleg: ezek a laptopok nem lassulnak le és válaszidejük is kiváló. A legújabb processzorok és grafikus vezérlők könnyedén kezelik a mai szoftvereket, és energikus, interaktív teljesítményt nyújtanak a web böngészése, írás, videók szerkesztése vagy webes csevegés során.



Az Inspiron 15 5000 sorozat (Intel?) érintőképernyős modelljei az Intel? RealSense? kamera mélyérzékelési technológiájával is elérhetők, ami lehetővé teszi 3D objektumok beolvasását, a kézmozdulatokkal történő vezérlést akár a játék során is. Mindemellett teljesen valósághű videobeszélgetést is folytathatunk. Az Inspiron 15 ideális az olyan többfelhasználós háztartásokba, ahol a laptopon több felhasználó osztozik különböző igényekkel (pl. a házikasszát kezelő szülők, illetve a házi feladatokat készítő vagy egy hosszú út során filmet néző gyerekek).
Végül az Inspiron 17 5000 modellje asztali számítógépek helyett is ideális választás. Csökkenti a zsúfoltságot, amit egy hagyományos, helyhez kötött munkaállomás jelent, és lehetővé teszi, hogy a felhasználó alkalmanként út közben is dolgozhasson a projektjein. A 17,3 hüvelyk átmérőjű kijelző tökéletes a munkára, akár a nagy projektekre és a kikapcsolódásra egyaránt, például filmnézésre is.
nincs még hozzászólás