Bosszúállók: Végjáték, Toy Story 4 és egy sor másik előzetes érkezett a Super Bowlról

2019. február 04.
4.7481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hol máshol akarnák reklámozni a stúdiók a filmjeiket, mint a több százmillió embert elérő Super Bowl rendezvényen, ami nekünk, filmrajongóknak, főleg azért örvendetes, mert friss előzeteseket leshetünk meg néhány érkező alkotásból.

Most összeszedtük nektek, hogy milyen trailerekről van szó, amik a maguk 30 másodperces hosszával inkább nevezhetőek TV-spotnak, mintsem teljes értékű előzetesnek. Első kézből a Toy Story 4 kapta a rivaldafényt, melyben Buzz Lightyear kapta a főszerepet. Semmi extra, de bőven jópofa.

Nézd nagyban ezt a videót!
A Marvel idei gigadurranása is mozgóképen mutatkozik meg, a Bosszúállók: Végjáték, néhány vadonatúj képsort tekinthetünk meg ebben a félpercben.A Captain Marvel közel egy hónap múlva a mozik műsortervéről fog visszaköszönni, így hát esély sem volt rá, hogy pont ez maradjon TV spot nélkül a Super Bowlon.Ami viszont ezeknél jóval meglepőbb, hogy a Tűnj el! rendezőjének, Jordan Peele-nek a legújabb filmje, az Us (Mi) is tiszteletét tette, aminek különösképp örülünk, hiszen a direktor előző munkájából kiindulva, van miért bizakodnunk.Hogy, hogy nem, Jason Statham és Dwayne Johnson Halálos Iramban spin-offja, a Hobbs and Shaw sem maradhatott ki, így aki szeretne egy gyors adrenalinfröccsöt, az ki ne hagyja az ehhez kapcsolódó TV spotot.Még mindig nem tudjuk, mit várjunk Robert Rodriguez Alita: A harc angyala művétől, viszont így pár nappal a premier előtt ismét szemügyre vehetjük, mit várhatunk majd a népszerű manga adaptációjától.Az Oscar-díjas Guillermo Del Toro tollából született meg a Scary Stories to Tell in the Dark, a szintén ezen a néven futó regény adaptációja. Bár nem az említett zseni rendezi, reméljük, hogy akkor is megmutatkozik a tehetsége egy horror esetében, ha csak a forgatókönyvet szolgáltatja.Végül pedig felvezetést kapott A szolgálólány meséje sorozat harmadik szezonja, így ha eddig nem bírtál magaddal, mert alig vártad az új évadot, talán ez egy picit csillapítja az éhségedet.

4 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 1 hónapja és 20 napja

No, végignézve. Bosszúállók és Marvel Kapitány igen király lesz.

válasz erre

Gólem

1 éve, 1 hónapja és 20 napja

Maradt azért más reklámnak is hely, vagy csak filmek voltak?

válasz erre

Direktor

1 éve, 1 hónapja és 20 napja

Szép kis trailer gyűjtemény! Végjáték nagyon várós, Captain Marvelben meg milyen fiatal a CGI Samuel L. Jackson.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 1 hónapja és 20 napja

Baaaaaazd micsoda felhozatal! Captain Marvel jött be legjobban.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink