Bombasztikus The Batman trailer és a The Flash film első előzetese - íme a DC FanDome 2021 trailerei!

2021. október 17.
48.5011
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tegnap este a DC FanDome 2021 esemény ismételten bebizonyította, hogy ez is egy olyan event-sorozatnak ígérkezik, amibe nem éri meg időt feccölni, tekintve hogy a közel 5 órás hosszból nagyjából fél órányi érdemi tartalmat kaptunk.
 

Az egyik ezek közül a Dwayne Johnson főszereplésével készülő Black Adam film első betekintése. Első ízben vehetjük szemügyre az anti hősről szóló mozit, de remélhetőleg hamarosan többet is kiadnak belőle.

Nézd nagyban ezt a videót!
Aztán az évek óta húzott-halasztott The Flash szólófilm is megkapta első trailerét. Nagyjából teljesen felejthető képsorok fogadnak minket, egyedül Ben Affleck narrációja, a főhős új ruhája, és a végén a Michael Keaton-féle Batman cameo dobja fel a dolgot.Mivel 2022-ben berobog hozzánk is az HBO Max, így már mi is érdekeltek vagyunk a készülő Békeharcos sorozatban. Az Öngyilkos Osztagban megismertük a John Cena által játszott figurát, aki saját spin-off szériával gazdagodik, és most új kedvcsinálót kapott a projekt.Kaptunk ezután a Shazam! 2-höz is egy friss kedvcsinálót, amit szintén megtekinthettek. A folytatás is hordozza majd magában a bohókás hangnemet, úgyhogy nem kell aggódni, most is sok-sok hahotázásban lesz részünk.És végül, de nem utolsó sorban, maga a főattrakció: a The Batman. Robert Pattinson főszereplésével készül az új mozi, mely Bruce Wayne fiatal Batman éveit hivatott fókuszba helyezni. Az új előzetes olyannyira bombasztikus, hogy ismételten bebizonyítja: erre megéri teljes mértékben várni.

6 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete

Háááááát..... Jók jók de nem tudom, semmi extra. Látom hogy marha hatásosra akarták de én inkább rühögtem mindegyiken.

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 3 hete

Black Adam és Batman trailer nem rossz egyelőre de majd meglátjuk mi sül ki belőle. Az alkonyos gyerek rohadt gyenge, az már most ordít az egészről.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 3 hete

Ez nagyon vérszegény.

válasz erre

marco

1 hónapja, 3 hete

Black Adam már most hatásvadász, eltúlzott, Flash már traileren is unalmas, Peacemaker említésre sem méltó, az emós Batman meg nettó szégyen. Komoly felhozatal.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 3 hete

Nem túl combos a felhozatal, HBOS-s sorozat már most full lapos pedig ez egy felpörgetésre szánt trailer.

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 3 hete

Háttttttőőőőőőőőő.... Nem győztek meg, finoman szólva.

válasz erre