Bombasztikus The Batman trailer és a The Flash film első előzetese - íme a DC FanDome 2021 trailerei!

2021. október 17.
49.1121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tegnap este a DC FanDome 2021 esemény ismételten bebizonyította, hogy ez is egy olyan event-sorozatnak ígérkezik, amibe nem éri meg időt feccölni, tekintve hogy a közel 5 órás hosszból nagyjából fél órányi érdemi tartalmat kaptunk.

Az egyik ezek közül a Dwayne Johnson főszereplésével készülő Black Adam film első betekintése. Első ízben vehetjük szemügyre az anti hősről szóló mozit, de remélhetőleg hamarosan többet is kiadnak belőle.

Nézd nagyban ezt a videót!




Aztán az évek óta húzott-halasztott The Flash szólófilm is megkapta első trailerét. Nagyjából teljesen felejthető képsorok fogadnak minket, egyedül Ben Affleck narrációja, a főhős új ruhája, és a végén a Michael Keaton-féle Batman cameo dobja fel a dolgot.



Mivel 2022-ben berobog hozzánk is az HBO Max, így már mi is érdekeltek vagyunk a készülő Békeharcos sorozatban. Az Öngyilkos Osztagban megismertük a John Cena által játszott figurát, aki saját spin-off szériával gazdagodik, és most új kedvcsinálót kapott a projekt.



Kaptunk ezután a Shazam! 2-höz is egy friss kedvcsinálót, amit szintén megtekinthettek. A folytatás is hordozza majd magában a bohókás hangnemet, úgyhogy nem kell aggódni, most is sok-sok hahotázásban lesz részünk.



És végül, de nem utolsó sorban, maga a főattrakció: a The Batman. Robert Pattinson főszereplésével készül az új mozi, mely Bruce Wayne fiatal Batman éveit hivatott fókuszba helyezni. Az új előzetes olyannyira bombasztikus, hogy ismételten bebizonyítja: erre megéri teljes mértékben várni.

6 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 8 hónapja és 18 napja

Háááááát..... Jók jók de nem tudom, semmi extra. Látom hogy marha hatásosra akarták de én inkább rühögtem mindegyiken.

válasz erre

Levi87

2 éve, 8 hónapja és 18 napja

Black Adam és Batman trailer nem rossz egyelőre de majd meglátjuk mi sül ki belőle. Az alkonyos gyerek rohadt gyenge, az már most ordít az egészről.

válasz erre

Fikarc

2 éve, 8 hónapja és 18 napja

Ez nagyon vérszegény.

válasz erre

marco

2 éve, 8 hónapja és 18 napja

Black Adam már most hatásvadász, eltúlzott, Flash már traileren is unalmas, Peacemaker említésre sem méltó, az emós Batman meg nettó szégyen. Komoly felhozatal. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 8 hónapja és 18 napja

Nem túl combos a felhozatal, HBOS-s sorozat már most full lapos pedig ez egy felpörgetésre szánt trailer. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

2 éve, 8 hónapja és 18 napja

Háttttttőőőőőőőőő.... Nem győztek meg, finoman szólva.

válasz erre