Bluboo U - A legolcsóbb okosóra

2015. december 17.
5401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az, hogy az utóbbi időben egyre jobban előtérbe kerülnek a kínai gyártók, leginkább annak köszönhető, hogy elképesztő specifikációval rendelkező eszközöket kínálnak verhetetlen áron.

Ilyen esetekben az ember rögtön azt gondolná, hogy hiába a specifikáció és az ár, ha egyszer csapnivaló összeszerelési minőség társul mellé.

És jogosan gondolja ezt mindenki, akinek volt már a kezében régebbi kínai gyártású eszköz.

Nem sok értelme lenne bizonygatni, hogy ez helytelen, hiszen nyilvánvalóan vannak olyan termékek, amelyekről már első ránézésre ordít, hogy gond van vele, azonban néhány gyártó, mint például a OnePlus, a Xiaomi, a Meizu, vagy éppen a Bluboo több olyan kiváló minőségű terméket is lerakott már az asztalra, ami után egyszerűen nem érné meg nekik kockáztatni jó hírüket azzal, hogy hányavetett alkatrészekkel és csapnivaló összeszereléssel előállított termékeket kezdenek el forgalmazni.

A most bemutatásra kerülő Bluboo u Watch például egy olyan óra, amiről mindenkinek a minőség ugrik be elsőnek, és nem is kell itt másról beszélni, hiszen itt a fém az tényleg fém, de a fluor-kaucsuk szíj is tökéletesen passzol a készülékhez.A fém készülékházban csak egy 128 x 128 pixel felbontással rendelkező 1.44 hüvelykes megjelenítőt találhatunk, azonban ennek képminőségére ugyancsak nem lehet panasz. RAM-ból 24MB, belső memóriából pedig 32MB áll rendelkezésre, míg az óra áramellátásáért egy 350mAh kapacitású akkumulátor felel, ami a Bluboo számításai szerint akár 72 órás üzemidőt is garantálhat a felhasználóknak.Mivel az androidos és iOS-es eszközökkel is kompatibilis készülékben mikrofon valamint hangszóró is található, a Bluboo U Watch segítségével fogadhatjuk is hívásainkat, ez pedig vezetés közben vagy olyan szituációkban, amikor nem tudjuk elővenni telefonunkat, igencsak hasznos funkció lehet. A hívásfogadáson kívül is számtalan funkció és szolgáltatás várja még a felhasználókat, hiszen van telefonkönyv szinkronizálás, SMS értesítő, alvás-monitorozó, telefon-kereső, ülés-emlékeztető, lépésszámláló, Bluetooth-os zenelejátszó, ébresztő, számológép, kamera-kezelő, naptár, valamint értesítéskezelő is, ami a Facebooktól kezdve a Twitteren át a YouTube-ig mindenről értesítést küld készülékünkre, ha azt a hozzá tartozó alkalmazásban beállítjuk.

A Gearbest webáruházban most akciósan tudjuk megvásárolni az eszközt 29, 99 dolláros áron. Egy férfinak, de akár egy nőnek is kiváló ajándék lehet a fa alatt. További részletekért látogass el a gearbest oldalára.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink