BlackBerry billentyűzettel? Felejtsük el!

2017. október 09.
3.2301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
murzil profilja, adatai
murzil
A dubai-i GITEX Technológiai Héten a BlackBerry bejelentette a Motion-t, egy teljes képernyős okostelefont igen masszív akkuidővel, melyet a TCL fog legyártani Snapdragon 625 SoC platformmal, Android Nougat rendszerrel.

A Motion 5,5 hüvelykes képernyővel, 4000 mAh-s akkumulátorral érkezik. A 4 GB memória mellé 32 GB tárhelyet kapunk majd. A vállalat az idei év elején kiadta a KEYone okostelefont, azonban az az eszköz billentyűzetet kapott az érintőképernyő alatt.

A legújabb modellben csak egy szimpla érintőképernyőt kapunk az okostelefonunkba, nagy hagyományokat szakít meg ezzel a gyártó. A telefon kezdetben a közel-keleti piacokon lesz elérhető az ára körülbelül 460 dollár lesz. A BlackBerry főleg a szoftver frontra koncentrál, mivel bevételei jelentős részét onnan szerzi. Mindeközben nem mondhat le a hardveres támogatásról sem még úgysem, hogy ebben a szegmensben a piaci részesedése a nullához áll a legközelebb.
3 hozzászólás

techiii

7 éve, 1 hónapja és 4 napja

Nagyon tönkre vágták a céget.

válasz erre

Harder

7 éve, 1 hónapja és 4 napja

Nagyon kár ezért a márkáért.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 1 hónapja és 4 napja

Megint jön egy tök átlagos (vagyis inkább már átlag alatti) telefon BlackBerry névvel. Érdekes hogy ennyire elnézőek a Kanadaiak.

válasz erre