Újabb biztonságos tabletet épített a Samsung és a BlackBerry

2016. szeptember 04.
1.6211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Manapság igencsak nagy beszédtémát szolgáltat az adatbiztonság, egyre több általános felhasználásra szánt terméknél emelik ki a különféle adatvédelmi lehetőségeket a gyártók, ám kormányzati célokra még mindig speciális megoldásokra van szükség.

A Samsung a biztonsági és titkosítási piac egyik legnagyobb nevével, a BlackBerry-vel állt össze, a végeredmény pedig a SecuTablet lett. A tavalyi évben már megvillantott különc tablet új verziója tulajdonképpen egy extra biztonsági megoldásokkal szerelt Tab S2, így kissé sokallhatnánk a 400 dollár helyetti 2380 dolláros árat.

Újabb biztonságos tabletet épített a Samsung és a BlackBerry - 2. kép

A táblagépet hitelesítette a német szövetségi hivatal, így valóban "kémkedésálló" és biztonságos termékről van szó, mely természetesen nem az átlagfelhasználónak készült. A BlackBerry hardveres titkosítása mellé VPN és Samsung Knox technológia is társul, ráadásul az igen sokak által kedvelt BlackBerry Hub szoftveres funkciót sem hagyták ki.
2 hozzászólás

Eltohn

8 éve, 2 hónapja és 18 napja

3 ezer dollár! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley Hát hogyne, mindjárt rohanok, veszem! röhögő smiley

válasz erre

TEchie

8 éve, 2 hónapja és 18 napja

Elborult ára van, mint általában a BlackBerrynek. Ez a cég egyszerűen képtelen felfogni hogy lecsúszott, abszolút jelentéktelen piaci szereplő és semmi közük azokhoz a prémium árakhoz, amikkel a termékeiket piacra dobják.

válasz erre