Biztonságos meghajtók a Kingstontól

2013. november 20.
4391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Két olyan USB-meghajtót is piacra dob a memóriagyártó, amely a legmodernebb technológiákat használva szavatolja a felhasználó adatainak biztonságát.

A Kingston Digital bemutatta a DataTraveler Vault Privacy 3.0 (DVTP), valamint a DataTraveler Vault Privacy 3.0 Anti-Virus titkosított USB-meghajtókat, amelyekkel a vállalatok kedvező áron gondoskodhatnak üzleti adataik biztonságáról, illetve hozhatnak létre biztonsági szabályokat a végfelhasználók számára.

A Kingston első 3.0-ás titkosított pendrive-ja az USB 3.0 szabványnak köszönhetően az ígéretek szerint maximális teljesítményt nyújt. A DTVP 3.0 a bizalmas adatok 100 százalékos hardveres alapú titkosítását biztosítja, de külön is elérhető az ESET ClevX DriveSecurity víruskereső megoldásával. A víruskereső motor az ESET NOD 32 termékének díjnyertes proaktív technológiáját használja, amely állandó védelmet kínál a vállalatok munkatársainak, bárhol is használják eszközüket.



?Számos nagyvállalat nagyon komolyan veszi a bizalmas adatok védelmét, mégsem tudnak biztonsági szabályokat létrehozni vagy betartatni azokat. A DTVP 3.0 legújabb biztonsági szolgáltatásai, az ESET opcionális kártevőirtója és az ajánlott eljárások fokozott védelmet nyújtanak a vállalatok bizalmas adatai számára. A Kingston garantálja a vállalatok befektetésének időtállóságát, ezért az USB 3.0 szabvány által nyújtott sebességet és olyan vezérlőket biztosít, amelyek a biztonsági szolgáltatások újraminősítése és hitelesítése nélkül teszik lehetővé a NAND cseréjét ? mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

Forrás: Kingston
nincs még hozzászólás