Bivalyerős belsővel érkezhet a Sony Xperia XZ1 Compact

2017. augusztus 06.
2.9211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Külső szemlélőként elnézve a Sony okostelefonos palettáját első a legtöbbeknek az jöhet le, hogy a japán óriás nem igazán akarja megváltani a világot, csak úgy vannak a piacon és nézik, ahogy a többiek ölik egymást.

Közelebbről megvizslatva őket azonban egy egészen korrekt és bizony helyenként piacvezető megoldásokat kínáló családról beszélhetünk, elég csak a 4K-s kijelzőről, a kiváló kameráról vagy az első között felhasznált Snapdragon 835-ös chipkészletről beszélni. Nemrég egy kompakt újdonság bukkant fel a Geekbench oldalán, mely le sem tagadhatná, hogy a Sony tervezői asztalán készült, ráadásul már az IFA 2017-en bemutatkozhat.

Bivalyerős belsővel érkezhet a Sony Xperia XZ1 Compact - 2. kép

A Sony Xperia XZ1 Compact-ról van szó, mely a nagyobb testvére, a Sony Xperia XZ1 mellett debütálhat. A készülék specifikációja felemás érzéseket kelthet bennünk, hiszen a Snapdragon 835 és a 4GB RAM mellé mindössze egy 4,6 hüvelyk körüli HD felbontású kijelzőt kapunk.

Egy Full HD panelt azért már jó lett volna látni, de igaz, hogy ez a Sony-nál már szinte hagyomány, hiszen a nagyobb testvér, az XZ1 ugyanilyen hardver mellé hozza majd el az 5,2 hüvelykes Full HD panelt.
4 hozzászólás

Fikarc

1 éve, 4 hónapja és 22 napja

Nálam a Sony az Xperia Z2-vel, utána pedig egy Z3-mal végleg leírta magát. Soha többé nem veszek tőlük mobilt, bármilyen is az.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 4 hónapja és 22 napja

Többet soha Sony.

válasz erre

techiii

1 éve, 4 hónapja és 22 napja

Én már csalódtam sonyban és nem akarnék egy másikat.

válasz erre

Harder

1 éve, 4 hónapja és 22 napja

Korrekt cuccnak tűnik!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink