Billie Eilish exkluzív stream koncertet ad június elsején

2022. május 27.
45.4111
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Grammy- és Oscar-díjas Billie Eilish hamarosan exkluzív élő koncertet fog adni Németországban, a bonni Telekom Fórumban, a Magyar Telekom pedig egy különleges nyárindító esemény keretében Magyarországra is elhozza a Billie-élményt.
 

Az elmúlt évek egyik legnagyobb felfedezettje a mindössze 20 éves Billie Eilish, akinek hangja már bejárta az egész világot, ő énekelhette a legutóbbi James Bond betétdalát is. Az énekesnő bátyjával, Finneas-szal lép fel a Deutsche Telekom németországi központjában június 1-jén, ahol bemutatkozó és legutóbbi listavezető albumának dalai fognak felcsendülni élőben.

A Magyar Telekom is bekapcsolódik különleges együttműködsébe és a nyár beindításaként mindenki számára elhozza a Billie Eilish koncertélményt, ahogy a cég fogalmaz, a "Telekom gigaerős optikai hálózatán keresztül". A Svábhegyi Csillagvizsgáló helyszínén és egy vidéki helyszínen, Felsőszentivánon egy piknik keretében nézhetik élőben a koncertet a szerencsések. A budapesti koncertre ugyanis jegyeket lehet nyerni a Telekom Szezám applikáción keresztül.

Az esemény facebook oldala itt érhető el.
4 hozzászólás

Levi87

1 hónapja, 4 napja

Hol lehet egyébként erre jegyet venni? Csak nyerni lehet?

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 4 napja

Zsír, ez egy jó program.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 4 napja

És máshogy nem lehet nézni? Sima Telekomosként vagy ilyesmi? Mindenképp játszani kell érte valahogy?

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 4 napja

Egy zenéjét ismerem csak

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink