Bill Nye káromkodva hívta fel a figyelmet a klímaváltozás hatásaira

2019. május 15.
3.9941
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bill Nye az egyik legismertebb amerikai tudós, aki hírnevét annak köszönheti, hogy rengeteg televíziós műsort készített, többek között gyerekeknek is, emiatt pedig nyugodt és barátságos stílusáról volt ismert az emberek között.

Egészen mostanáig, a 63 éves tudós ugyanis a globális felmelegedés kapcsán egészen súlyos megjegyzéseket tett, és önmagából kifordulva nyilatkozott John Oliver beszélgetős műsorában, a Last Week Tonight-ban, ahol Billt arra kérték, hogy teljesen őszintén mondja el az embereknek, hogy mi a helyzet ezen a téren a világban.

Bill pedig nagyon komolyan vette az "őszintén" kifejezést, ezáltal folyamatos káromkodások kíséretében próbálta meg magára, de inkább mondandójára irányítani a figyelmet néhány kísérleti prezentáció társaságában, ezáltal több esetben is használta az angol "fuck" kifejezést, amivel teljesen sokkolta addigi rajongóit, de úgy gondolja, hogy a helyzet annyira súlyos, hogy már csak így lehet felhívni az embereket a cselekvésre.


4 hozzászólás

techiii

11 hónapja, 3 hete

Nem lep meg.

válasz erre

Kisfaludy82

11 hónapja, 3 hete

Lehet hogy ez az igazi énje... Ki tudja.

válasz erre

Levi87

11 hónapja, 3 hete

Fura amikor egy ember ennyire megváltozik egy adott ügyben. Mintha nem maga lenne.

válasz erre

Porthos

11 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nem igazán értek vele egyet, nem csak káromkodással lehet. Plusz azt kell az emberek fejébe verni hogy hogyan tegyen a klíma változás ellen, nem azt h klíma változás van.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink