Bill Gates köszöni, de nem szeretne iPhone-t

2017. szeptember 26.
4.7031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Microsoft atyja, Bill Gates a Fox TV-nek adott egy interjút a közelgő Windows frissítést illetően, de a beszélgetésben arról is szó volt, hogy a Windows Phone halott projekt és hogy ő maga is Android alapú okostelefont használ.

Ha valaki meghallja a fent említett úriember nevét, azonnal az asztali operációs rendszerek piacát domináló Windows-ra asszociál, de ne feledjük el, hogy jó pár évvel ezelőtt komoly reményeket táplálva estek neki a mobil rendszerüknek is, ám az mindent elárul erről a projektről, hogy maga Bill Gates is jobban favorizálja a Samsung Galaxy termékeket.

Kérdezték az okokról, ami miatt váltott, amire ő annyit mondott, hogy a Windows Phone zsákutcába került, nem látják a kiutat, és tudják jól, hogy a legtöbb Windows felhasználó Android okostelefont használ, sőt az MS alkalmazottak többsége így van ezzel, plusz ne feledjük el, hogy a legtöbb saját alkalmazásukat is már inkább erre fejlesztik, mintsem a konkurenciának számító iOS-re, vagy épp a házon belül megálmodott mobil operációs rendszerre.

Miután elterelte a témát, hosszasan beszélt a Fall Creators Update-ről, végül az interjú zárásaként megkérdezték tőle, hogy miért nem az iOS lett a választott platform, amire ő egy sanda mosoly mellett csak ennyit mondott: "iPhone nem, nem..."
4 hozzászólás

Fikarc

7 éve, 23 napja

Ki mit szeret. Én évekig csak androidoztam, aztán most iphone. Ha megunom, akkor vissza. Vagy remélem jön valami értelmesebb rendszer.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 23 napja

A főnök megmondta. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 23 napja

Kár hogy az okot nem részletezte. Érdekelne pedig.

válasz erre

marco

7 éve, 23 napja

Nincs rá pénze! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre