Bill Gates erős kritikát fogalmazott meg a koronavírus alatti amerikai vezetésről

2020. június 26.
5.3561
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bill Gates rendszeresen véleményt fogalmaz a koronavírus-járvány aktuális állapotával kapcsolatban, most viszont messze nem derűlátó gondolatokat tárt a publikum elé, mivelhogy úgy gondolja, sokkal rosszabb a helyzet, mint amire számított.

Ő maga Amerikát vette alapul és kritizálta, miszerint az államok nem tesznek eleget a járvány megállítása érdekében, és ezt jól példázza az is, hogy a mai napig rengetegen hunynak el a fertőzés következtében. Gates szerint sok ország jól teljesít, az ehhez kapcsolódó technológia is folyamatosan fejlődik számos területen, viszont az USA-ban hiányzik az a vezetés és koordináció, amire szükség lenne.

Nem is kérdéses, hogy ezzel Gates Trumpot szándékozta kritizálni, és mint az várható volt az amerikai elnöktől, gyorsan Twitterre vonult, hogy terjessze az igét: ő úgy gondolja, hogy sikerült nagyon lenyomni az elhalálozási rátát, szerinte konkrétan náluk az egyik legalacsonyabb a halálozási arány, a felvirágzó gazdaságot pedig nem fogja ismét felfüggeszteni.

3 hozzászólás

Harder

2 hete és 3 napja

Gazdaságilag értem amit Trump mond, nem is szabad ebbe megnyekkenni, de azt hogy sikerült leszorítani, azt azért nem hinném...

válasz erre

Kisfaludy82

2 hete és 3 napja

Hát a helyzet az hogy náluk halnak meg a legtöbben....

válasz erre

CharlieFirpo

2 hete és 3 napja

Hát bizony sajnos igaza van.

válasz erre