Bill Gates 14 éves korukig nem vett okostelefont gyermekeinek

2017. április 26.
3.5631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bill Gates kapcsán sokan úgy hihetik, hogy a világ leggazdagabb emberének és a Windows operációs rendszer megálmodójának otthona tele van high-tech kütyükkel, családjában pedig minden gyerek már a születésétől a Windows XP bejelentkező hangjára tojja tele a pelenkáját.

A Microsoft egykori ügyvezetője azonban a napokban a Mirror magazinnak egy interjúban elárulta, hogy ez nem pontosan így van, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy gyermekeinek 14 éves korukig nem vett okostelefont, sőt mi több, amikor megkapták a tinik az első ilyen készüléküket, akkor sem használhatták szabadon.

Bill Gates ugyanis kikötötte, hogy a gyerekek a közös étkezéskor nem nyomkodhatták a telefonjukat, sőt mi több, esténként sem engedte meg nekik, mert félt attól, hogy utódai nem tudnak majd megfelelően pihenni tőle, amit több tanulmány is megerősített a múltban.

Hogy Gates mégis milyen készülékeket vett gyermekeinek? Ez az interjúból nem derült ki, de felesége még 2013-ban arról beszélt, hogy bár a gyerekek gyakran szeretnének maguknak Apple termékeket, azonban csak a Microsoft által gyártott kütyüket kaphatnak, hiszen a papa mégis a cég mogulja, és ezek a termékek vélhetően még ingyen is vannak - na nem mintha a fogához kellene vernie a garast a Gates-famíliának.
3 hozzászólás

marco

7 éve, 6 hónapja és 8 napja

...és akkor sem Windows Mobile-t... nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Fikarc

7 éve, 6 hónapja és 8 napja

Érdekes hogy pont ő volt ilyen szigorú, aki a tech életben ennyire élen jár! meglepett smiley

válasz erre

Harder

7 éve, 6 hónapja és 8 napja

Felelős szülő.

válasz erre