Big Shark címmel készít trash filmet a legendásan rossz The Room rendezője

2019. február 11.
3.8181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
"You're tearing me apart, Lisa! Oh hi Mark! What a story, Mark!" Ha ezek a mondatok ismerősen hangzanak, akkor az azt jelenti, hogy tisztában vagy a The Room című, legendásan rossz filmmel, mellyel 2003-ban Tommy Wiseau beírta magát a filmtörténelembe.
 

A The Room ugyanis kimeríti az annyira rossz, hogy már jó film fogalmát, a mai napig rendeznek vetítéseket az alkotásból, sőt konkrét rajongótábora van a filmnek, a moziban pedig együtt üvöltik a rajongók a híresen rossz párbeszédeket a főszereplőkkel. Zseniális.

2017-ben James Francoék elkészítették A katasztrófaművész című filmet, melyben bepillanthatunk a kulisszák mögé egy játékfilm keretei között, és egy hihetetlen sztorit kapunk arról, hogyan jött létre minden idők legjobb legrosszabb filmje. Erősen ajánlott mindenkinek, ugyanis még kifejezetten tanulságos is.

Tommy Wiseau most 16 évvel a The Room után ismét jelentkezik egy "komolyabb" durranással, a Big Sharkkal, mely egy cápás őrületnek ígérkezik. Fogalmunk sincs, miről fog szólni, mikor jön ki a film, de az biztos, hogy a CGI borzasztó lesz, a párbeszédek ikonikusan rosszak, és hát azt is ki kell emelni, hogy a másik főszereplő ugyanaz a Greg Sestero, aki a The Roomban Wiseau oldalán parolázott.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Porthos

1 éve, 1 hónapja és 10 napja

Ez mi???

válasz erre

Gólem

1 éve, 1 hónapja és 10 napja

Nem ismertem, de figyelni fogok rá most már!

válasz erre

inkognito

1 éve, 1 hónapja és 10 napja

Ez annyira szörnyű már most, hogy kizárt hogy megnézzem.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink