Bezárt a világ egyik legnagyobb torrent oldala

2017. május 18.
3.6641
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Vasárnap óta nem lehet elérni a világ második legnagyobb torrent oldalaként számon tartott ExtraTorrent-et, amire bár volt már példa néhány alkalommal, de most a hírek szerint ez az állapot végleges marad, tehát nem szerverhibáról, hanem konkrét bezárásról van szó.
 

Ezt pedig már az üzemeltetők is megerősítették, akik tegnap egy rövid, de annál határozottabb üzenetben közölték felhasználóikkal, hogy az ExtraTorrent végleg bezárja kapuit, amivel egyetemben töröltek minden adatot és egyebet is.

Hogy a bezárásra miért került sor, az a szűkszavú bejelentésből nem derült ki, ellenben az üzemeltetők még felhívták a figyelmet arra, hogy mindenki tartsa távol magát a későbbiekben megjelenő hamis ExtraTorrent oldalaktól és klónoktól, mert azok közül egyik sem lesz valós.
5 hozzászólás

DarkZer0

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Sajnálom, hogy így döntöttek, szerettem az Extra-t, régóta használtam. mrG, egyet kell, hogy értsek Veled..

válasz erre

mrG

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Úgy látom kicsit kezd eljárni a torrent oldalak felett az idő. Egyrészt a sok stream szolgáltatás miatt, másrészt a kiadók is elérhetővé tették az utóbbi időben, hogy le lehessen tölteni pofonegyszerűen már egész sok anyagot viszonylag olcsón. Pár éve még ha akartam se tudtam volna máshonnan beszerezni egy csomó dolgot, csak xy trackerről.

válasz erre

inkognito

1 éve,

Nem is ismertem őket.

válasz erre

rDAVE

1 éve,

Ez csak extra volt.

válasz erre

Levi87

1 éve,

Amíg n*ore van, nincs para!

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink