Béta fázisba lépett az idősebb hardverekhez tervezett Zorin OS 12

2017. június 12.
4.3191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Zorin csoport a napokban jelentette be, hogy az elsősorban az idősebb, koros hardverre optimalizált Zorin OS 12 béta fázisba ért, így egy újabb mérföldkövet tudhatnak magukénak, és az új variáns életében egy fontos változás történt.
Advertisement

A Zorin OS 12 tavaly novemberben debütált, és az akkor tett ígéretük szerint, hogy hamarosan érkezni fog egy Business egy Education és egy Lite Edition is, amelyek közül az előbbi kettőn már túl vagyunk, utóbbi még várat magára.

Ennek ellenére a fejlesztések jól haladnak, de a lassúság érthető, hiszen a Lite verzió nem a kevesebb komponens miatt Lite, sokkalta inkább hogy az idősebb, 5-10 vagy éppen 15 éves hardverrel szerelt gépekre tervezték, és a legnagyobb újdonság, hogy a már jól bevált és sokak által szeretett LX DE asztali környezetet lecserélték, így a Zorin OS ezen változata már Xfce-vel fog érkezni, sőt már most tesztelhető.
1 hozzászólás

VDemon

7 éve, 4 hónapja és 7 napja

És csodálkoznak szegény PC gyártók hogy nem fogynak a gépek. röhögő smiley Hát amíg a régi hardverekhez külön OS jön addig nem is fognak. röhögő smiley

válasz erre