Beperelte a Facebook az Európai Bizottságot, mert szabálytalanságot fedeztek fel a velük ellen folyó vizsgálatokban

2020. július 30.
7.0681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Tovább bonyolódik a Facebook és az Európai Bizottság között folyó ügy, amint ugyanis köztudott, a közösségi oldal ellen jelenleg is versenyjogi vizsgálatokat folytat az EU, csakhogy ezen a téren most különös fordulat állt be.

Mark Zuckerbergék ugyanis beperelték az Európai Bizottságot, mert véleményük szerint olyan dokumentumokat is bekértek tőlük átvizsgálásra, amit nem lett volna szabad, az ügyben a közösségi portált védő Tim Lamb legalábbis úgy fogalmazott, hogy ezek a dokumentumok rengeteg érzékeny adatot tartalmaznak (például az alkalmazottak egészségügyi és pénzügyi állapotáról szóló iratokat is), miközben semmilyen összefüggésbe sem hozhatók a vizsgálatokkal.

Az ügyvéd szerint a Facebook mindenben együttműködik az Európai Bizottsággal, már korábban több százezer dokumentumot nyújtottak át a vizsgálatok miatt, de a privát adatokat tartalmazó anyagok okán kénytelenek pert indítani az Európai Bizottság ellen, mert azok bekérése nem volt jogszerű.
5 hozzászólás

login_password

4 éve, 11 napja

Együttműködnek...látszik milyen szépen.

válasz erre

rDAVE

4 éve, 11 napja

Fu de k.rva amerikaiak, egyből visszatámadnak a sátán ivadék ügyvédeikkel... röhögő smiley Hirtelen milyen érzékenyek lettek az adatokra, de azért vannak ilyen adataik és át is adták, hogy nézegessétek, majd később ezért perelünk titeket. Bannoljuk a fenébe a facebookot, legyen Eurobook! röhögő smiley

válasz erre

TEchie

4 éve, 11 napja

Alakul a buli... röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 11 napja

Eszméletlen ez a banda.

válasz erre

techiii

4 éve, 11 napja

Pont ők jelentik fel...undorító banda.

válasz erre