Benedict Cumberbatch: ?Sherlock jó az ágyban.?

2014. november 02.
5461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
5t3v3nk3 profilja, adatai
5t3v3nk3
Kár is lenne tagadni: Benedict Cumberbatch Sherlock Holmes-a egy hölgyet sem hagy hidegen.

A sorozatban Molly szereti őt viszonzatlanul, a Tumblr-ön pedig rajongók hada gyárt gifeket minden mosolyából és kacsintásából.

Úgy tűnik azonban, hogy Holmes nem viszonozza ezt a szeretetáradatot. Ráadásul még senkivel nem bújt ágyba a sorozatban, sem a belé szerelmes hölgyekkel, sem Watsonnal, a Johnlock rajongók nagy bánatára. Valószínűleg a továbbiakban sem várható szexjelenet, Cumberbatch azonban az Elle UK-nek adott interjújában elárulta, milyen lenne karaktere az ágyban.

Valószínűleg senkit sem lep meg, hogy Sherlock először is úgy közelítene a dologhoz, mint egy tudományos kísérlethez.

Felmerül a kérdés, hogy Sherlockot izgalomba hozná-e egyáltalán maga az aktus ezután a sokrétű készülődés után, de Cumberbatch erre is jól kigondolt választ adott.
?Fantasztikus lennék. Pontosan tudom, hogyan kell örömet okozni egy nőnek. Tudom, hová kell tennem az ujjaimat, a nyelvemet és a? Mármint az ő ujjait és az ő nyelvét. Egy hegedűművészhez hasonlítanám. Láthatják, ők mikre képesek az ujjaikkal.?
Sherlock tehát tökéletes lenne az ágyban és egy zenész alaposságával közelítene az aktushoz. Cumberbatch részletes és meglehetősen képszerű leírását azonban a rajongók legnagyobb sajnálatára aligha láthatjuk a negyedik évadban, vagy bármikor máskor.
?Ez a jelenet sosem készül el. Ez nem egy ilyen sorozat.?
nincs még hozzászólás