Ben Affleck nem volt hajlandó felvenni egy sapkát a Holtodiglan forgatásán, mert nem az ő csapata volt rajta

2020. március 30.
5.8631
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A David Fincher által rendezett, Ben Affleck főszereplésével készült Holtodiglan minden ízében egy pofás thriller lett, azonban olyan kulisszák mögötti infókkal gazdagodtunk, ami abszolút meglepőek a kész mű fényében.

David Fincher ugyanis már korábban is szakszerűtlennek nevezte Afflecket a film forgatása alatt, azonban eddig nem derült ki Fincher oldaláról, hogy mi volt köztük a balhé. Affleck még 2014-ben vázolta a sztorit egy interjúban, azonban most a direktor is elmondta a maga részét az úgynevezett "sapkás incidensről".

A repülőteres jelenet kapcsán volt probléma, amikor is Affleck karaktere, Nick Dunne egy baseball sapkában igyekszik elkerülni, hogy bárki felismerje. Fincher szerette volna, ha Affleck ebben a snittben egy New York Yankees sapkát vesz fel, ellenben a színész nem volt rá hajlandó, bostoni származása miatt.

Négy napra leállt a produkció, a stáb pedig igyekezett konzultálni Affleck ügynökével, Patrick Whitesell-lel, míg végül úgy alakult, hogy egy New York Mets sapit hordott a jelenetben. Affleck anno erről úgy fogalmazott, hogy óriási visszhangja lett volna ennek az egésznek, és állandóan hallgatnia kellett volna ezeket a hangokat.
3 hozzászólás

Gólem

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

Az kemény. Miket elnéznek neki.

válasz erre

techiii

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

Hű a csapatához. Érthető.

válasz erre

Levi87

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ez mekkora gáz.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink