Ben Affleck még mindig nagyon szeretné megcsinálni A könyvelő folytatását

2019. március 26.
4.5371
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Még mindig nehéz ügy a 2016-os A könyvelő című filmről beszélni, mely felvonultatott egy nem akármilyen stábot Ben Affleckkel, Jon Bernthallal, J K Simmons-szal és Anna Kendrickkel, a projekt élén pedig a Warrior - A végső menet direktora, Gavin O'Connor állt.

Azért kemény dió a mai napig eszmecserét folytatni róla, mert a megosztottság mintapéldája a szóban forgó alkotás. Végül a mozikasszáknál nagyon jól teljesített A könyvelő, így rögtön el is kezdtek anno csiripelni a madarak egy esetleges folytatásról, azonban egészen azóta síri csend van.

Tavaly nyáron jött utoljára a hír, hogy Gavin O'Connor visszatér az első rész forgatókönyvírójával, hogy összerakják a második részt, ellenben a Collider most megszólaltatta Ben Afflecket ezzel kapcsolatosan.
Remélem, összejön. Nagyon szeretném. Csakúgy, mint az első résznél, ötletbörzét tartottunk a folytatás kapcsán is. Tárgyaltunk a stúdióval is, és úgy tűnt, hogy érdekli őket a projekt, és igazából ők vették újra elő a folytatás ötletét, szóval igyekszünk megvalósítani. Szerintem nagyon mókás lenne, imádom Gavint, imádom a filmet, amit együtt csináltunk. Nagyszerű élmény volt és imádom A könyvelő karakterét, tehát én nyitott vagyok a folytatásra.

Az első epizód gyakorlatilag nyitva hagyta a kapukat egy második résznek, így mindenféleképp kíváncsiak lennénk, hogyan görgetik tovább a meglepően komplex sztorit.
5 hozzászólás

WickedSick

5 éve, 5 hónapja és 9 napja

CharlieFirpo írta:
Az gáz, ha én nem láttam ezt a filmet?! röhögő smiley
Egy filmnél se gáz, ha nem láttad. mosolygó smiley

válasz erre

CharlieFirpo

5 éve, 5 hónapja és 9 napja

Az gáz, ha én nem láttam ezt a filmet?! röhögő smiley

válasz erre

login_password

5 éve, 5 hónapja és 10 napja

Ha van rá pénz és igény akkor megcsinálják.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 5 hónapja és 10 napja

[Tiltott felhasználó!]

inkognito

5 éve, 5 hónapja és 10 napja

Nekem nem tetszett a film. Unalmas volt és kiszámítható.

válasz erre