Bemutatta az Asus a 2021-es Zenbook gépeket, íme minden részlet!

2021. január 13.
30.2451
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Asus a CES 2021-en természetesen bemutatta az idei lineupját, így az alábbiakban ti magatok is megismerkedhettek az idei Zenbook szériákkal - minden részletet lejjebb olvashattok.
 

A ZenBook Pro Duo 15 OLED laptopot egy nyolcmagos Intel Core i9 processzor, következő generációs NVIDIA GeForce laptop GPU és akár 32 GB RAM hajtja, és egy 14 colos 4K UHD ScreenPad Plus-t is eszközöl, ergo dupla képernyős megoldásról szól a fáma. A ZenBook Pro Duo 15 OLED az egyik első NVIDIA Studio laptop, amely tartalmazza a következő generációs NVIDIA GeForce laptop GPU-t.

Két Thunderbolt 3 USB-C portot kapott, melyek akár 40 Gbps adatátvitelt támogatnak a Power Delivery és a DisplayPort funkciók mellett. Ezek a portok lehetővé teszik egy további 8K-s külső kijelző vagy két 4K-s UHD kijelző csatlakoztatását.

A ZenBook Duo 14 modellt a 11. generációs Intel Core i7 processzor hajtja, több maggal és akár 32 GB RAM-mal, és mindehhez társul egy 12,6 colos ScreenPad Plus. Akár 1 TB PCIe 3.0 x4 SSD-t is eszközölhetünk, valamint AAS Plus termális rendszert, amely a hűtési teljesítmény optimalizálása mellett 3 mm-rel keskenyebb készülékház alkalmazását teszi lehetővé. 11. generációs Intel processzorokat működtet továbbá a gép.

Bemutatta az Asus a 2021-es Zenbook gépeket, íme minden részlet! - 2. kép

Az imént említett duplaképernyős megoldások mellett vannak új egykijelzős rendszerek is: A ZenBook 13 OLED modell 13,9 mm keskeny készülékházzal és akár FHD OLED kijelzővel. Csupán 1,14 kg súlyú, akár 13 órányi akkumulátoros üzemidőt biztosít 6, ezzel ideális választás azoknak, akik az extrém hordozhatóságot keresik.

A ZenBook Flip 15 a világ egyik legkompaktabb, 15,6 colos, kihajtható laptopja, amely FHD NanoEdge érintőképernyőt kapott. 11. generációs Intel Core H sorozatú processzora és gamer szintű NVIDIA GeForce GTX 1650 VGA lapul meg benne.
3 hozzászólás

betyár

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

Az a dupla kijelző eszméletlen jó.

válasz erre

CharlieFirpo

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

Árakat még nem tudni?

válasz erre

Kisfaludy82

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

Szép lett az új Zenbook!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink