Bemutatkozott az Xperia XZ3, a Sony legújabb csúcstelefonja

2018. augusztus 31.
4.4671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az IFA 2018 alkalmából a Sony bemutatta legújabb zászlóshajóját, mely Xperia XZ3 név alatt egy 6 hüvelykes, 18:9-es képaránnyal ellátott QHD+ OLED kijelzős eszköz lesz csinos, ámde hajlított üvege miatt inkább a Samsungra, mint a korábbi termékekre hasonlító dizájnnal.

Az új Xperia a kellemes megjelenésen felül erős hardvert vonultat majd fel, ezáltal a Snapdragon 845-ös lapja mellett 4GB RAM és 64GB ROM kapott benne helyett, és miközben a képernyőt Gorilla Glass 5 védi a sérülésektől, akkumulátorból egy 3300 mAh-s típust kapott Qualcomm QuickCharge 3.0 technológiával kiegészülve.

Az Android Pie operációs rendszert futtató eszköz fekete, zöld, ezüst, valamint egy egészen sötét pink árnyalatban is piacra kerül majd IP65/68 szabvánnyal, és miközben hátlapi kamerája egy f/2-es rekeszértékű 19 megapixeles Exmor RS rétegelt szenzor lett - ami képes a szuperlassított felvételekre és az optikai zoomra -, az előlapon egy 13 megapixeles variáns helyezkedik el.

A Sony Xperia XZ3 kapott továbbá sztereó hangszórókat, megmaradt a jack-csatlakozója, sőt a Dynamic Vibration System is, miközben a japánok nagy hangsúlyt fektettek a mesterséges intelligenciára, mely a fényképezéskor elképesztően futurisztikus lehetőségeket ad majd a kezünkbe, így az eszközzel gyakorlatilag lehetetlen lesz rossz képet készíteni.

Az Xperia XZ3 várhatóan október 5-én már az egész világon elérhető lesz, méghozzá 800 eurós árcédulával, vagyis itthon olyan 300 ezer forint körül számíthatunk rá.
4 hozzászólás

TEchie

6 éve, 1 hónapja és 20 napja

Sokkal jobban nézett ki a régebbi Sony telefon. Ez nagyon ronda.

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 1 hónapja és 20 napja

Milyen fura helyen van a kamera! meglepett smiley

válasz erre

Levi87

6 éve, 1 hónapja és 20 napja

Annyira kár ezért a gyártóért... szomorú smiley

válasz erre

Porthos

6 éve, 1 hónapja és 20 napja

Tény h erősek de attól még nem szépek.

válasz erre