Bemutatkozott az uleFone Armor 6 strapatelefon

2018. december 21.
4.5791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az uleFone folyamatosan versenyt űz abból, hogy minél szívósabb és minél strapabíróbb okostelefont készítsenek, így a minap formálisan is bemutatták az uleFone Armor 6-ot.

A készülék határozottan nem a hardvereivel és az erőforrásaival, sokkal inkább elpusztíthatatlanságával hívja fel magára a figyelmet, ezáltal brutális fémvázának és speciális borításának hála akár a -40 és a +80 Celsius foknak is ellenáll, de simán ledobhatjuk 1,2 méterről kemény felületre, nem esik baja, sőt mi több, a gyártó szerint még azt is kibírja egy napig, ha bebetonozzák, de 2 méterig a vízállóság is garantált a számára.

Az uleFone Armor 6 tehát kis túlzással elpusztíthatatlan a mai okostelefonokhoz viszonyítva, de erőforrásait tekintve is ott van a legjobbak között, ezáltal a nyolcmagos Helio P60-as lapkához 6GB RAM-ot, valamint 12GB ROM-ot kapott, méghozzá 5000 mAh-s akkumulátor és 6,2 hüvelykes kijelző társaságában, és míg szenzorsávjára egy 8 megapixeles, hátlapjára egy 16+8 megapixeles kamerarendszer került. A készülék hivatalos árcédulája egyelőre nem ismert.
2 hozzászólás

Kisfaludy82

5 éve, 8 hónapja és 20 napja

Ez kemény cucc! meglepett smiley Nagy CAT telefon ellenfélnek tűnik.

válasz erre

Direktor

5 éve, 8 hónapja és 20 napja

Jól bírja a szélsőséges hőmérsékletet bakker. meglepett smiley

válasz erre