Bemutatkozott az új Honor MagicBook Pro

2020. május 20.
9.7011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Huawei úgy döntött, hogy a Honor almárka részeként is szeretne egy komplett ökoszisztémát kiépíteni, aminek apropójából bemutatkozott a MagicBook Pro notebook és a ViewPad 6 táblagép is, de a cég a jövőben televíziókat és háztartási kisgépeket egyaránt piacra akar dobni.

Koncentráljunk azonban a számunkra releváns hardverekre, mint amilyen a Honor MagicBook Pro lett, ami 16,1 hüvelykes kijelzővel és alig 4,9 milliméteres kávával került bejelentésre, így a kijelző a készülékház 90 százalékát képes elfoglalni, miközben az erőforrásról egy 10. generációs Intel Core i7-10510U CPU és egy Nvidia GeForce MX350 GPU gondoskodik majd.



A készülék megjelenése szeptemberben várható, de első körben csak az orosz piacon, később viszont globális premierre is számítunk. Akárcsak a Honor ViewPad 6 táblagép kapcsán,mely a Kirin 985 5G lapkakészletre épülve már támogatja az újgenerációs mobilhálózatokat, valamint a WiFi 6+ szabványt is. Mindemellé 2K-s FullView kijelzőt, HD sztereó hangzást kínáló hangszórókat és Honor Magic Pencil-támogatást kapott a gyártótól. Érkezését júliusra várjuk, első körben a tengerentúli piacon.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Harder

4 éve, 2 hónapja és 8 napja

Windows még lehet rajta? röhögő smiley nyelvnyújtó smiley

válasz erre

techiii

4 éve, 2 hónapja és 8 napja

A színek jók de kb ennyi.

válasz erre

Fikarc

4 éve, 2 hónapja és 8 napja

Gondolom, annyi lesz az ára mint egy normális gépnek. Tehát kuka.

válasz erre

Porthos

4 éve, 2 hónapja és 8 napja

Mint egy évekkel ezelőtti, Macbook. Nagyon gáz.

válasz erre