Bemutatkozott az Oppo Reno3 Vitality kiadása

2020. február 10.
5.6901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Miután felkerült az Oppo hivatalos kínai webshopjába, gyakorlatilag átesett a formális leleplezésen a kínai gyártó újdonsága, mely Reno3 Vitality név alatt a korábbi alapváltozat és a Pro kiadás közé ékelődött be.

Hogy pontosan mi célból készült ez a "vanilla" változat, azt egyelőre nem tudni még, de az biztos, hogy a Reno3 Vitality sok apróságban különbözik a hagyományos Oppo Reno3-tól, így például a korábbi Mediatek MT6885Z lapkát egy Snapdragon 765-ös chipsetre cserélték le, amivel már az 5G-kapcsolatot is támogatja az eszköz, így alighanem ez indokolta a legnagyobb mértékben az újrakiadást, noha a külső megjelenés, a rendhagyó színek és egyéb változások is észrevehetők rajta.

Jelentős módosítás például, hogy a készülékhez már 48 megapixeles kamera tartozik, miközben 8GB RAM-ot és 128GB ROM-ot kapott, a 6,4 hüvelykes SAMOELD kijelző pedig 1080x2400 képpontos felbontásra képes, helyet hagyva a 32 megapixeles szelfikamerának. Hogy az eszköz felénk kapható lesz-e, az még nem tiszta, de átszámítva 430 dollárt kér érte a gyártó.
újdonsága, mely Reno3 Vitality név alatt a korábbi alapváltozat és a Pro kiadás közé ékelődött be.'>
2 hozzászólás

techiii

4 éve, 6 hónapja és 16 napja

Ezek a telefonok mind egyformák.

válasz erre

Fikarc

4 éve, 6 hónapja és 16 napja

Ha nem lenne odaírva milyen telefon, soha nem jönnék rá. Iszonyat, mennyire ugyanolyan mind.

válasz erre