Bemutatkozott az Oppo Band, az 50 méteres vízállósággal rendelkező okoskarkötő

2020. június 08.
6.0911
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az okoskarkötők piacán is szeretne maradandó dolgot alkotni az Oppo, így bejelentették a simán Band név alatt érkező terméküket, mely rögtön kétféle dizájnban érkezik, így lesz egy hagyományosabb pántos megoldás, valamint egy fémkeretbe fogatott típus is.

Az Oppo Band legnagyobb különlegessége, hogy az 1,1 hüvelykes AMOLED kijelzővel ellátott kis szerkezet annyira jó vízállósággal rendelkezik, hogy akár 50 méterig sem lesz semmi baja, tehát bátran elvihetjük magunkkal úszni, ami kifejezetten nagy előnye az eszköznek, hiszen okos funkciói közül a legtöbb a testmozgáshoz kapcsolódik, így a kalóriaégetésben nagy szerepe lehet, de van benne pulzusmérő, alvásfigyelő rendszer, sőt mi több, akár a vér oxigénszintjét is mérhetjük vele.

Az eszközt alig 1,5 óra alatt feltölthetjük, egyetlen töltéssel pedig 14 napot bír majd, miközben segítségével egy rakás okostelefonos applikációt is vezérelhetünk a zenelejátszótól kezdve, a fizetési szolgáltatásokig bezárólag. Ha hozzávesszük, hogy átszámítva alig 25 eurót kér majd érte az Oppo, az okoskarkötő gyakorlatilag ajándék.
2 hozzászólás

inkognito

2 hónapja, 5 napja

25 euró bármi ilyen megér. Biztos sikeres lesz.

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 5 napja

25 eurót mindenképp megér.

válasz erre