Bemutatkozott az LG G6+

2017. június 19.
3.4471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Hivatalos bejelentéssel együtt mutatkozott be az LG idei zászlóshajójának, a G6-nak egy ráncfelvarrt testvére, amit egyszerűen csak LG G6+-nak neveztek, és az új színek mellett nagyobb háttértárat és vezeték nélküli töltést kapott.

Mindenek előtt észre kell vennünk, hogy hiába a plusz jelzés, az LG újdonsága nem kapott több memóriát a normál G6-nál, így a G6+ is csupán 4GB-tal rendelkezik, ami azért nem olyan kevés, bár kicsit azért reménykedtünk egy 6-osban, ha már G6+.

Az árazásra még várnunk kell, az azonban már biztos, hogy az LG 64GB helyett egy 128GB-os modult helyezett az újabb G6-ba, valamint a technikai paraméterek közt megtaláljuk a Qi töltést is, ami azért jó hír, mert ha már RAM-ot nem is kaptunk pluszba, mégiscsak van egy olyan jellemző ami miatt sokan elgondolkodnak majd a megvásárlásán.

A harmadik, leginkább a hölgy vásárlóknak szánt tulajdonság a szín összetétel, hiszen az LG G6+ a G6-hoz képest újabb lehetőségeket kínál arra, hogy nem csak egy erős de szép mobilt villantsanak a társaságban. Ennek fényében lehetőségünk lesz megvásárolni Optical Astro Black, Optical Marine Blue és Optical Terra Gold színekben az LG legújabb üdvöskéjét.
4 hozzászólás

PixelHero

4 éve, 9 hónapja és 26 napja

technomancer írta:
Proci ugyanaz marad?
Igen, marad a proci

válasz erre

Levi87

4 éve, 9 hónapja és 27 napja

Nem sokat fejlesztettek rajta!

válasz erre

technomancer

4 éve, 9 hónapja és 27 napja

Proci ugyanaz marad?

válasz erre

CharlieFirpo

4 éve, 9 hónapja és 27 napja

Ezek a pluszok....

válasz erre