Bemutatkozott az LG G6

2017. február 26.
4.1671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A várakozásoknak megfelelően az MWC 2017 hivatalos kezdőnapja előtt az LG is megtartotta saját bemutatóját, ahol végre megérkezett az idei év első komoly csúcsmodellje, az LG G6.

A készülék nagyon fontos a gyártó számára, ez pedig a végeredményen is látszik, azonban a titoktartásban nem túl ügyesek, így meglepetés nem ért minket. A nagyjából másfél órás bemutató eléggé vontatottra sikeredett, a végén olyan érzésünk volt, hogy ezt 10 percben is elmondhatták volna.

Bemutatkozott az LG G6 - 2. kép

A "mystic white, astro black és ice platinum" színben érkező LG G6 ugyanis külsőre megegyezik a korábban kiszivárgott képekkel, minőségi fém és üveg alkotja a házat, melynek előlapján egy 5,7 hüvelykes, 18:9-es képarányú és 2,880 x 1,440 pixelt felvonultató, Dolby Vision és HDR10 támogatással is rendelkező kijelzőt találunk. Alatta egy Snapdragon 821-es rendszerchip és 4GB RAM teljesít szolgálatot, a tárhely mérete pedig 32GB, de ezt microSD-vel bővíthetjük.

Hátul kapott helyet az ujjlenyomat-olvasó és a két 13 megapixeles Sony szenzor. A fő kamera 71 fokos látószöggel és f/1.8-as fényerővel rendelkezik, míg a másik széles látószögű (125 fokos) és f/2.4-es fényerejű.

Megemlítendő még az IP68-as víz és porállóság, a beépített Google Asszisztens és 32-bites Quad DAC erősítő. Érdekesség, hogy a készülék az LCD kijelzője miatt nem kaphatja meg a Google Daydream platform hitelesítését.
4 hozzászólás

petrovicsz

7 éve, 8 hónapja és 10 napja

Nem olyan rossz ez. Kinézetre semmi extra de belül rendesen megpakolták!

válasz erre

TEchie

7 éve, 8 hónapja és 10 napja

Szerintem szép lett, a legtöbb hw jó is benne, de a prociért kár.

válasz erre

VDemon

7 éve, 8 hónapja és 10 napja

Ez lepkefing egy csúcstelefonhoz képest. Nem sikerült az a visszatérés... szomorú smiley

válasz erre

Santonio

7 éve, 8 hónapja és 10 napja

Hát ez nem lett valami szép.

válasz erre