Bemutatkozott az Apple Watch negyedik generációja

2018. szeptember 13.
4.4441
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Nemcsak az új iPhone okostelefonokat, hanem az Apple Watch negyedik generációját is bemutatta tegnap este a cupertinói óriás, amiről kiderült, hogy az okosórák aktuális szériája a dizájn terén nem módosul sokat, de a méretük tekintetében nagy változás várható.

Az Apple Watch Series 4 ugyanis már 40 és 44 milliméteres házakban kaphat helyet, melyek sokkal kerekdedebb megjelenéssel rendelkeznek, míg a hardver terén egy 64-bites S4 rendszerchip teljesít bennük szolgálatot vadonatúj grafikus gyorsító társaságában, melyek összességében kétszer olyan gyorssá teszik az eszközt, mint a közvetlen elődöt.

Az Apple bejelentése szerint a továbbra is érintőképernyős megoldást alkalmazó új Apple Watch-ban a legtöbb opció fejlődött, így a gyorsulásmérő és a giroszkóp is, de nagyobb teljesítményű hangszóró is helyet kapott benne. Jelentősebb változás történt a pulzusmérés terén, mely sokkal pontosabbá és érzékenyebbé vált, sőt EKG-szenzort is kapott, melynek használatához a jobb oldalon elhelyezett kis tekerőre kell csak helyezni az ujjunkat.

Növekedett továbbá az új Apple Watch üzemideje , mely normál használat mellett 18 órás üzemidőt kínál, míg aktív használat, így például edzés esetén 6 órát. Az eszköz várhatóan 399 dolláros árcédulával rendelkezik majd, de további 100 dollárt kell fizetnünk, ha az eSIM-es változatra fáj a fogunk. Megjelenését a tengerentúlon még szeptember 21-én várhatjuk.
4 hozzászólás

csirkee

11 hónapja,

Jó h nőtt kicsit a mérete.

válasz erre

TEchie

11 hónapja,

Sokat nem változott, de nagyon szép így is.

válasz erre

Fikarc

11 hónapja, 1 napja

Nem tudom, a forint gyengülése miatt van-e, de nálunk 20%-kal nőtt az ár, ami nagyon sok.

válasz erre

Levi87

11 hónapja, 1 napja

Nagyon felment ennek is az ára. Legalábbis itthon. Egyébként vannak magyar árak, tehát nem kell várhatóan meg dollár.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink